Libnet.ro
UNICEF

06:00

Casa lui Gianni Versace din Miami, mai ieftina cu 25 de milioane de dolari!

ADPM ADPM,
Casa lui Gianni Versace din Miami, mai ieftina cu 25 de milioane de dolari!

Resedinta de lux aflata in Miami ce i-a apartinut celebrului designer Gianni Versace si in fata caruia acesta a fost ucis cu 16 ani in urma a fost scoasa la vanzare! Cu toate ca pretul initial la care a fost evaluata in urma cu doar o saptamana se ridica la suma de 100 de milioane de dolari, iata ca acesta a scazut considerabil, ajungand acum sa coste mai putin cu 25 de milioane de dolari. Continue reading . continuă pe ADPM

Szel: Hotelul Best Western Bucovina, una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia

Hotelul Best Western Bucovina, ce apartine societatii commerciale Casa de Bucovina-Club de Munte simbol BCM) este una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia, a declarat, joi, Petre Pavel Szel.

Un ziar din Montreal: Casa Poporului ramane unul dintre cele mai controversate proiecte ale regimului Ceausescu

Un ziar din Montreal a publicat un amplu articol despre Palatul Parlamentului, pe care-l considera un simbol stalinist enorm si cea mai vizibila mostenire a perioadei ceausiste. Casa Poporului ramane, in opinia.

Ziar din Montreal: Casa Poporului ramane unul dintre cele mai controversate proiecte ale regimului Ceausescu

Un ziar din Montreal a publicat un amplu articol despre Palatul Parlamentului, pe care-l considera un simbol stalinist enorm si cea mai vizibila mostenire a perioadei ceausiste. Casa Poporului ramane, in opinia.

Faze tari: Cum e sa faci sex cu propria sora? Roller Sis dezvaluie tot ce se intampla in patul lor!; Imaginea care a emotionat intreaga lume. Ce au facut doi frati gemeni imediat dupa nastere; Si-a muscat sotul de penis, din cel mai stupid motiv din lume

Virgine si virgini la licitatie, in cadrul unui reality show. Producatorul de filme Justin Sisely din Australia, renumit deja pentru un documentar pe care l-a realizat despre persoanele care-si vand virginitatea, sustine ca va lansa un reality show cu acelasi subiect. Un amator fara o mana a invins un luptator profesionist de MMA. Cand esti luptator nu mai conteaza cu ce arme lupti. Nu mai conteaza nici daca nu ai o mana sau un picior. Nici in MMA nu conteaza daca nu ai o mana. A demonstrat-o un amator, pe nume Eugene London.

Peste 2.500 de saci cu nisip, in culorile tricolorului, pregatiti pentru marele eveniment din 27 mai

Mai sunt doar trei zile pana cand Romania va intra in Cartea Recordurilor cu cel mai mare steag din lume. Pana atunci, se fac ultimele pregatiri pentru ca totul sa iasa perfect. Peste 2. 500 de saci cu nisip,.

Boala de care sufera unul din cei mai renumiti actori de la Hollywood. Nu recunosc fetele oamenilor

Cunoscutul actor Brad Pitt a continuat seria dezvaluirilor senzationale din viata sa si a partenerei de viata, Angelina Jolie, dupa ce aceasta din urma a anuntat, recent, ca s-a supus unei duble mastectomii pentru a.

E una din cele mai mari MINCIUNI pe care le-am putut vedea in viata mea. Fotografia aceasta iti arata tot

Daca va gandeati ca aveti in fata trei domnisoare apetisante, mai trebuie sa va ganditi. Una din ele este barbat 100%, numai ca in ultimii 12 ani a muncit si a cheltuit peste 300. 000 de dolari pentru a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )