Libnet.ro
UNICEF

16:00

E una din cele mai mari MINCIUNI pe care le-am putut vedea in viata mea. Fotografia aceasta iti arata tot

Antena3 Antena3,
E una din cele mai mari MINCIUNI pe care le-am putut vedea in viata mea. Fotografia aceasta iti arata tot

Daca va gandeati ca aveti in fata trei domnisoare apetisante, mai trebuie sa va ganditi. Una din ele este barbat 100%, numai ca in ultimii 12 ani a muncit si a cheltuit peste 300. 000 de dolari pentru a. continuă pe Antena3

A ajuns sa fie una din cele mai cunoscute femei din America. Motivul este de-a dreptul bizar

Povestea lui Meagan Simmons nu este una obisnuita. A fost oprita de politisti pentru ca era la volan sub influenta bauturilor alcoolice si a fost imediat arestata. insa fotografia pe care a facut-o in arest.

E una din cele mai celebre domnisoare din Romania. A socat cu aceasta fotografie, care a aparut pe net

Simona Sensual, promotoarea unor vorbe de duh de genul: Mie imi place sa ma imbrac cat mai dezbracata, a socat atunci cand a ales sa se dezbrace complet si in plus sa arate un semn obscen. Dupa ce a facut.

Decizie istorica a uneia dintre cele mai mari companii auto. Masura reprezinta o lovitura puternica pentru economia australiana

Grupul american Ford va inchide in urmatorii doi ani cele doua fabrici pe care le detine in Australia. Decizia, luata la 90 de ani dupa producerea primul Model T in Australia sub supravegherea lui Henry Ford,.

Caparo T1, una dintre cele mai rapide masini din lume, expusa in Baneasa Shopping City

Masinile piklotului de formula unu Mika Hakkinen, au fost aduse la Bucuresti. Sunt doua dintre cele mai rapide masini din lume. Romanii le pot admira de aproape, in centrul comercial Baneasa Shopping.

Tornada ucigasa din Oklahoma a produs pagubele cele mai mari din istoria SUA

Tornada, care s-a abatut cu violenta, luni seara, asupra statului american Oklahoma, poate fi cea mai scumpa din istoria Statelor Unite, a anuntat un inspector american de asigurari. Pagubele estimate de el.

O legenda a muzicii rock a murit. Omul care reformat una dintre cele mai cunoscute trupe din lume a fost rapus de cancer

Unul dintre membrii fondatori ai renumitului grup de rock The Doors, Ray Manzarek, a murit luni in Germania din cauza cancerului, relateaza AFP. Ray Manzarek, care s-a stins din viata la varsta de 74 de ani, l-a.

O legenda a muzicii rock a murit. Omul care a reformat una dintre cele mai cunoscute trupe din lume a fost rapus de cancer

Unul dintre membrii fondatori ai renumitului grup de rock The Doors, Ray Manzarek, a murit luni in Germania din cauza cancerului, relateaza AFP. Ray Manzarek, care s-a stins din viata la varsta de 74 de ani, l-a.

Topul zonelor bucurestene cu cele mai mari scaderi de preturi la terenuri

Preturile terenurilor din Capitala si imprejurimi a fost in continua scadere si in primele luni din 2013, arata un studiu al Imopedia. ro.

Cele mai mari scandaluri de tip sex tape!

Kim Kardashian, Paris Hilton si Pamela Anderson fac parte dintr-un lung sir de vedete ce au reusit de-a lungul timpului, cu sau fara voia lor, sa ajunga la statutul de adevarate staruri porno, cu ajutorul unor sex tape-uri lansate pe internet. Continue reading .

10 semne care iti spun c-o sa-ti PRAJESTI mintea si ca risti sa devii o LEGUMA.

Atunci cand muncesti prea multe ore in fiecare zi, productivitatea ar putea sa-ti scada dramatic, iar stresul ar putea deveni cronic. Desi nu este, oficial, o boala, epuizarea la locul de munca reprezinta una dintre cele mai mari provocari pentru sistemul de sanatate la nivel mondial. In plus, specialistii se asteapta ca simptomele legate de stres sa se inrautateasca pe masura ce competitivitatea la locul de munca atinge cote nemaiintalnite. Citeste si Saracie sau atac la decenta? Cum arata o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )