Libnet.ro
UNICEF

01:06

Boala de care sufera unul din cei mai renumiti actori de la Hollywood. Nu recunosc fetele oamenilor

Antena3 Antena3,
Boala de care sufera unul din cei mai renumiti actori de la Hollywood. Nu recunosc fetele oamenilor

Cunoscutul actor Brad Pitt a continuat seria dezvaluirilor senzationale din viata sa si a partenerei de viata, Angelina Jolie, dupa ce aceasta din urma a anuntat, recent, ca s-a supus unei duble mastectomii pentru a. continuă pe Antena3

Georgia: Fostul premier Vano Merabishvili, unul dintre cei mai apropiati aliati ai presedintelui Saakashvili, a fost arestat

Autoritatile din Georgia l-au arestat marti pe fostul premier georgian Vano Merabishvili, unul dintre cei mai apropiati aliati ai presedintelui Mihail Saakashvili, acuzat de coruptie, a anuntat un procuror din aceasta fosta republica sovietica din Caucaz, citat de AFP.

Unul dintre cei mai cunoscuti cosmetologi si designeri din Rusia a ajuns actionar la Banca de Economii

Ervand Indikov, pictor, designer si cosmetolog rus, figureaza de la finele anului trecut in calitate de director al firmei Carmondean Development LTD, unul dintre actionarii importanti ai Bancii de Economii a Moldovei.

Joburi pentru cei mai buni: azi si maine are loc Top Talents, evenimentul de cariera pentru varfuri

Spuma studentilor si proaspat absolventilor din Romania, si cei mai prestigiosi angajatori au participat astazi la deschiderea evenimentului Top Talents, acestia din urma sperand sa recruteze viitorii liderii ai companiilor lor dintre tinerele talente descoperite in programul prin care au fost selectati, timp de o luna, cei mai buni 300 de incepatori.

Guvernul a stabilit alocarea fondurilor UE: Unde merg cei mai multi bani

Guvernul a stabilit vineri alocarea fondurilor europene pentru perioada 2014 - 2020. Primul ministru Victor Ponta s-a intalnit la Palatul Victoria cu toti ministrii economici. Cei mai multi bani se vor.

Concurs! Castiga unul din cele 3 CD-uri INNA Party Never Ends!

Pe 1 Martie 2013 INNA a lansat cel de-al 3 lea album din cariera, Party Never Ends, pe care noi vi-l facem cadou la 3 dintre voi printr-un concurs organizat cu ajutorul prietenilor de la Roton Music. Vrei sa asculti noul CD al artistei? Uite ce trebuie sa faci! 1. Da LIKE si SHARE la .

Abandonul scolar, in crestere. Unul din cincii copii romani renunta la scoala

Unul din cinci copii romani abandoneaza scoala, arata ultimul raport al UNICEF, iar principala cauza ar fi reducerea bugetului pentru educatia din Romania, scrie Gandul. Abandonul scolar ainregistrat un.

Abandonul scolar, in crestere. Unul din cinci copii romani renunta la scoala

Unul din cinci copii romani abandoneaza scoala, arata ultimul raport al UNICEF, iar principala cauza ar fi reducerea bugetului pentru educatia din Romania, scrie Gandul. Abandonul scolar ainregistrat un.

Afla de ce boala rara sufera Brad Pitt.

Brad Pitt sufera de o boala rara. Nu-si poate aminti fetele oamenilor. A marturisit-o chiar el, intr-un interviu acordat revistei Esquire, informeaza digi24. ro. Actorul a povestit ca, atunci cand face cunostinta cu o persoana si vorbeste cu ea, uita chipul acesteia imediat ce conversatia a luat sfarsit. Afectiunea i-a facut mari probleme, in societate. Multi oameni s-au suparat pe el, pentru ca acestia au crezut ca ii ignora deliberat. Boala se numeste prosopagnosie. Desi pana acum in Statele .

AMD iese din topul producatorilor de procesoare: scaderea vanzarilor de PC-uri isi spune cuvantul

Advanced Micro Devices AMD), unul dintre cei mai mari producatori de micro-procesoare din lume, a coborat pana pe pozitia a patra anul trecut in topul producatorilor de profil, fiind puternic afectat de vanzarile scazute ale PC-urilor, in detrimetrul.

Ce ar face unii pentru o portie de fast-food: Livrarile KFC din Fasia Gaza sunt onorate prin tuneluri controlate de Hamas

Khalil Efrangi, in varsta de 31 de ani, este poate unul dintre cei mai ingeniosi mici oameni de afaceri din Fasia Gaza, activitatea sa invartindu-se in jurul livrarilor de mancare de la KFC, potrivit New York.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )