Libnet.ro
UNICEF

07:45

Casa de Pensii a facut anuntul. Ce act trebuie trimis imediat pentru ca milioane de romani sa nu ramana fara pensie

Playtech Playtech,
Casa de Pensii a facut anuntul. Ce act trebuie trimis imediat pentru ca milioane de romani sa nu ramana fara pensie

Potrivit unui anunt facut de Casa Nationala de Pensii Publice, beneficiarii pensiei de urmas risca sa piarda banii incepand din luna octombrie daca nu fac un lucru. Iata ce documente trebuie trimise, informeaza impact. ro. Casa de Pensii a facut anuntul CNPP transmite acest lucru: Avand in vedere ca, in prezent, institutiile de invatamant comunica prin . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a facut anuntul categoric. Ce se intampla cu alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cu cat am putea sa le amanam? Ce se intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 Seful statului a anuntat miercuri ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc. El sustine ca .

Cand se carantineaza orasul Bucuresti. Ludovic Orban a facut anuntul in urma cu cateva momente

Anunt de maxima importanta pentru locuitorii Capitalei. Ludovic Orban a spus cand se carantineaza orasul Bucuresti si a explicat ca totul este reglementat in hotararea de guvern. Cand se carantineaza Bucurestiul Dupa ce numarul de cazuri noi de COVID-19 a depasit 3. 000 de infectari in 24 de ore, mai multe zile la rand, cetatenii au .

Taxa pentru centralele de apartament?! Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Nicusor Dan mentioneaza ca are centrala de apartament intrucat locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. Taxa pentru centralele de apartament?! in ce priveste zvonul despre taxa pe centrala de apartament, primarul general ales sustine ca este absurda o astfel de politica, intrucat Primaria Capitalei nu a rezolvat inca probelma .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )