Libnet.ro
UNICEF

12:00

Klaus Iohannis a facut anuntul categoric. Ce se intampla cu alegerile parlamentare

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a facut anuntul categoric. Ce se intampla cu alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cu cat am putea sa le amanam? Ce se intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 Seful statului a anuntat miercuri ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc. El sustine ca . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc. Nu putem functiona cu un Parlament fara puteri depline. Actul de votare, in sine, nu e mai periculos decat mersul la paine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc, precizand ca daca numarul cazurilor de coronavirus va continua sa creasca, atunci campania electorala va.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile trebuie sa aiba loc. Nu putem sa continuam fara un Parlament cu puteri depline

Alegerile parlamentare, programate pe 6 decembrie, trebuie sa aiba loc, deoarece este nevoie de un Parlament cu puteri depline, a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis.

Traian Basescu, acuzatii dure la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban: Fara scrupule, fara urma de mila!

Traian Basescu a criticat dur modul de gestionare a pandemiei de coronavirus in Romania si a declarat ca alegerile parlamentare pot avea loc pe 6 decembrie numai cu luarea unor masuri imediate privind limitarea cazurilor de COVID-19.

Marcel Ciolacu: Daca se vor amana alegerile parlamentare, nu va fi din cauza PSD, ci a Guvernului Orban, care a gestionat dezastruos epidemia de coronavirus (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca daca alegerile parlamentare vor fi amanate, asta se va intampla nu din cauza PSD, ci din cauza Guvernului PNL, care a gestionat catastrofal r.

Ce se va intampla cu Casele de Pensii din Romania! Ministrul Muncii a facut anuntul radical acum

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a propus remodelarea tuturor institutiilor din subordinea sa. Primele schimbari pe care le-a anuntat este legata de Casele de Pensii din teritoriu si din Bucuresti. Violeta Alexandru: Ce se va intampla cu Casele de Pensii din Romania Violeta Alexandru a anuntat o decizie fara precedent, pana acum, in ceea ce privesc .

Klaus Iohannis, despre o posibila legatura intre alegerile locale si numarul mare de cazuri de COVID-19: Nu cred, dar e posibil ca in unele localitati sa aiba legatura cu petrecerile organizate dupa (VIDEO)

Intrebat daca organizarea alegerilor locale, ce au avut loc in urma cu 10 zile, la data de 27 septembrie, ar fi putut avea legatura cu acasta crestere a numarului de cazuri de COVID-19, presedintele Klaus.

Klaus Iohannis: Cu cat mai repede sunt introduse si respectate restrictiile, cu atat mai rapid isi produc efectele

Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, ca situatia este critica in Romania si romanii au de facut o alegere fundamentala - trebuie sa aleaga intre drumul care duce la o explozie de cazuri si supraaglomerarea spitalelor sau cel al vietii sociale si al unei economii functionale.

Klaus Iohannis: Oricat ne-am dori, situatia epidemiologica nu ne permite intoarcerea la normalitate dinainte de pandemie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, in ziua celui mai grav bilant COVID, un apel catre populatie, cerand respectarea normelor sanitare si a distantarii fizice. Acesta a precizat ca oricat ne-am.

Klaus Iohannis: Tendinta actuala este una de crestere a retei infectarii Masurile de restrictii sunt inevitabile

Presedintele Klaus Iohannis a discutat in timpul conferintei de presa de miercuri, 7 octombrie despre restrictiile impuse recent in Romania si respectarea acestora. Mai mult decat atat, acesta a facut apel la.

Klaus Iohannis: Autoritatile vor reactiona local si regional Nu este nevoie sa inchidem toata tara daca exista focare semnificative intr-un anumit numar de judete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a discutat in timpul conferintei de presa de miercuri, 7 octombrie despre restrictiile impuse recent in Romania si respectarea acestora. Mai mult decat atat, acesta a facut apel la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )