Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cascadorii care fac drift-uri in parcarea Fratelli au fost amendati

Adevărul Adevărul,
Cascadorii care fac drift-uri in parcarea Fratelli au fost amendati

Politia Mamaia a descins in parcarea de la Fratelli, loc unde se aduna pasionatii de drift-uri. Pe cei prinsi facand cascadorii i-au amendat. continuă pe Adevărul

Cascadorii care fac drift-uri in parcarea Aquamagic au fost amendati

Politia Mamaia a descins in parcarea de la Aquamagic, loc unde se aduna pasionatii de drift-uri. Pe cei prinsi facand cascadorii i-au amendat.

Zece autovehicule, din care doua TIR-uri, implicate intr-un accident pe A1

Zece autovehicule - opt autoturisme si doua TIR-uri - au fost implicate, sambata, intr-un accident rutier produs pe autostrada A1, doua persoane fiind ranite si preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanta si SMURD, relateaza Mediafax.

Zece autovehicule, din care doua TIR-uri, implicate intr-un accident pe A1. Un echipaj medical a luat-o pe jos pentru a ajunge la o femeie ranita

Zece autovehicule - opt autoturisme si doua TIR-uri - au fost implicate, sambata, intr-un accident rutier produs pe autostrada A1, doua persoane fiind ranite si preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanta si SMURD, relateaza Mediafax. Un echipaj medical a coborat din masina pentru a interveni in cazul unei femei ranite.

Primar din Buzau: Firmele care fac deszapezirea isi bat joc de noi, nu raspund la telefon

Primarul din comuna buzoiana Bradeanu, izolata din cauza zapezii, a declarat, marti, ca firma care trebuia sa deszapezeasca drumurile din localitate isi bate joc de ei si ca oamenii vin disperati la Primarie pentru a cere sa fie curatate drumurile judetene, intrucat nu mai au alimente, relateaza Mediafax.

Primar din Buzau: Firmele care fac deszapezirea isi bat joc de noi, nu raspund la telefon

Primarul din comuna buzoiana Bradeanu, izolata din cauza zapezii, a declarat, marti, ca firma care trebuia sa deszapezeasca drumurile din localitate isi bate joc de ei si ca oamenii vin disperati la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )