Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ar fi castigat Simona Halep meciul cu Bianca Andreescu fara interventiile lui Darren Cahill?

Hotnews Hotnews,
 Ar fi castigat Simona Halep meciul cu Bianca Andreescu fara interventiile lui Darren Cahill?

Christopher Clarey, jurnalistul specialist al celor de la New York Times pe tenis, a lansat o intrebare dupa meciul Simonei Halep cu Bianca Andreescu, acesta precizand ca in opinia lui sportiva noastra nu ar fi castigat meciul cu Andreescu daca nu ar fi avut parte de sfaturile pretioase ale lui Darren Cahill. continuă pe Hotnews

Simona Halep, despre Bianca Andreescu: E uimitor ce a facut Cum a caracterizat meciul lor de la Turneul Campioanelor

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a prefatat intalnirea cu Bianca Andreescu, primul meci din cadrul Grupei Violet de la Turneul Campioanelor.

Cand va juca Simona Halep cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. S-a aflat ziua si ora

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor desfasurat la Shenzhen. Ziua si ora. Ziua si ora cand Simona Halep va juca, in premiera, cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia este mutata pentru .

VIDEO Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol la Turneul Campioanelor - Cele mai frumoase lovituri ale partidei

La prima intalnire directa, Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol in al doilea meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. Cele doua jucatoare au oferit o partida cu un tenis de calitate, au produs lovituri de exceptie si i-au incantat pe fanii prezenti in arena din Shenzhen timp de doua ore si 34 de minute.

Simona Halep a castigat primul duel cu Bianca Andreescu

Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, numarul 4 mondial, in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen. Darren Cahill a revenit oficial antrenorul Simonei Halep cu ocazia acestui meci.

Asa am trait Simona Halep - Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Bianca Andreescu din Grupa Violet la Turneul Campioanelor.

Se stie ora meciului Simona Halep - Bianca Andreescu

Cel mai asteptat meci pentru noi romanii de la Turneul Campioanelor le aduce fata in fata pe Simona Halep si Bianca Andreescu, luni, in faza grupelor.

Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Sunt fericita ca am putut sa ma lupt cu o jucatoare cu 10 ani mai tanara si care tocmai a castigat US Open!

Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen China).

Halep va evolua cu Bianca Andreescu, luni, nu inainte de ora 14.00

Simona Halep, locul 5 WTA, va juca luni, nu mai devreme de ora 14. 00, in primul meci in Grupa Violet.

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Meciul Simona Halep Bianca Andreescu, intrerupt. Ce s-a intamplat in tribuna

Meciul Simona Halep Bianca Andreescu a fost intrerupt, la scorul de 2-1 in primul set pentru sportiva canadiana de origine romana, din cauza unui fan care avea blitul telefonului pornit. Organizatorii partidei au considerat ca cele doua sportive sunt incomodate de lumina puternica, iar meciul a fost reluat dupa cateva zeci de secunde. Meciul .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )