Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Sunt fericita ca am putut sa ma lupt cu o jucatoare cu 10 ani mai tanara si care tocmai a castigat US Open!

Antena3 Antena3,
Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Sunt fericita ca am putut sa ma lupt cu o jucatoare cu 10 ani mai tanara si care tocmai a castigat US Open!

Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen China). continuă pe Antena3

Simona Halep si secretul victoriei cu Bianca Andreescu: M-am gandit ca sunt mai puternica psihic

Simona Halep a declarat ca in setul al doilea, in care a intors soarta meciului cu Bianca Andreescu, s-a gandit ca este mai puternica psihic decat adversara ei.

Ar fi castigat Simona Halep meciul cu Bianca Andreescu fara interventiile lui Darren Cahill?

Christopher Clarey, jurnalistul specialist al celor de la New York Times pe tenis, a lansat o intrebare dupa meciul Simonei Halep cu Bianca Andreescu, acesta precizand ca in opinia lui sportiva noastra nu ar fi castigat meciul cu Andreescu daca nu ar fi avut parte de sfaturile pretioase ale lui Darren Cahill.

Simona Halep le inchide gura criticilor, dupa partida cu Bianca Andreescu: Am auzit la mine in tara ca sunt un pic prea batrana!

Simona Halep 5 WTA), a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 4 WTA), in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, la capatul.

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu. Ce spune despre canadianca de origine romana

Simona Halep a oferit prima reactie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor, scor 3-6, 7-6, 6-3. Numarul 6 mondial a recunoscut ca a avut un meci greu cu sportiva canadiana de origine romana si le-a multumit fanilor romani care au sustinut-o in China. Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Am .

Simona Halep, despre Bianca Andreescu: E uimitor ce a facut Cum a caracterizat meciul lor de la Turneul Campioanelor

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a prefatat intalnirea cu Bianca Andreescu, primul meci din cadrul Grupei Violet de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen.

Turneul Campioanelor: Simona Halep a castigat duelul cu Bianca Andreescu

Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana.

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Duel in premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Este o mare provocare pentru mine, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep dupa ce si-a aflat adversarele din Grupa Violet a Turneului Campioanelor.

Un om din staff-ul Simonei Halep, atac dur la Bianca Andreescu. ii ataca si pe romanii care au plecat din tara

Managerul de comunicare din stafful Simonei Halep a comis o mare gafa dupa ce sportiva a invins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Cosmin Hodor a postat pe retelele de socializare un mesaj in care o critica pe Bianca pentru faptul ca joaca pentru Canada si nu pentru Romania. Internautii l-au taxat imediat si i-au .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )