Libnet.ro
UNICEF

14:15

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice . continuă pe Ziarul Bursa

Proiect din fonduri UE : 5.000 de studenti vor beneficia de consiliere profesionala

In cadrul proiectului Sa devenim activi pe piata muncii!, organizat de Federa and tia Na and tionala a Sindicatelor din Agricultura, Alimenta and tie, Tutun, Domenii and si Servicii Conexe - Agrostar in parteneriat cu Universitatea Bioterra Bucuresti si Centro de Estudios Infer SL, 5. 000 de studen and ti in anii terminali vor beneficia de consiliere profesionala in vederea integrarii pe pia and ta muncii.

Privatizarea Oltchim a esuat: nici o oferta depusa pentru combinatul din Ramnicu Valcea

Nici o companie nu a depus oferte pentru privatizarea Oltchim la finalul termenului-limita, anunta Ministerul Economiei. Termenul limita a fost vineri, 6 iunie a. c. , ora 11,00. Oltchim SA este administrata de un consortiu de administratori judiciari: RomInsolv SPRL si BDO Business Restructuring SPRL.

Directorul pentru infrastructura din PMB, retinut pentru 24 de ore

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat, ieri ca au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a lui Madalin Dumitru, director al Directiei generale infrastructura si servicii publice din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti PMB).

Visul american: care este 'pretul fericirii' pentru cetatenii din SUA

Banii nu aduc fericirea pentru americani, majoritatea cetatenilor din SUA fiind multumiti cu un salariu situat mult sub nivelul celui incasat de un manager. Mai mult de jumatate dintre acestia spun ca s-ar declara fericiti daca ar castiga 100. 000 de.

Consolidarea securitatii energetice, prioritara pentru statele din G7

Statele din grupul G7 urmeaza sa faca din consolidarea securitatii energetice o prioritate, in principal prin diversificarea surselor de aprovizionare, relateaza AFP.

BILLA, look nou pentru magazinul din Soseaua Oltenitei

Billa Romania a anuntat finalizarea procesului de reamenajare si renovare a magazinului de pe Soseaua Oltenitei , Bucuresti, deschiderea magazinului in noul format fiind programata pentru data de 5 iunie.

BNR scoate la concurs un post de femeie de serviciu pentru agentia din Brasov

Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei BNR) scot la concurs un post de ingrijitor in agentia din Brasov. Principala atributie pe care o va avea ingrijitorul vor fi aceea de a face curatenie in spatiile agentiei.

Posibila oferta pentru Oltchim din partea BAOTA Petrochemical - JUNLUN Petroleum

Consortiul chinez format din BAOTA Petrochemical si JUNLUN Petroleum ar urma sa depuna vineri o oferta angajanta pentru preluarea combinatului chimic valcean Oltchim, a declarat ieri, liderul sindicatului Victoria, Corneliu Cernev, citat de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )