Libnet.ro
UNICEF

09:00

Visul american: care este 'pretul fericirii' pentru cetatenii din SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Visul american: care este

Banii nu aduc fericirea pentru americani, majoritatea cetatenilor din SUA fiind multumiti cu un salariu situat mult sub nivelul celui incasat de un manager. Mai mult de jumatate dintre acestia spun ca s-ar declara fericiti daca ar castiga 100. 000 de. continuă pe Wall-Street Ro

Primarul Pinalti, audiat de DNA in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat joi la DNA, pentru a da declaratii in dosarul in care este acuzat ca a administrat o firma care a primit contracte finantate din bani publici in comune.

Primarul Gheorghe Stefan, audiat la DNA, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie (VIDEO)

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este audiat joi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta este anchetat in dosarul in care este acuzat ca a administrat o firma care a primit cont.

Marian Oprisan spune ca nu a facut nicio cerere de amanare in dosarul in care este acuzat de coruptie: Vreau sa imi arat nevinovatia

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, spune ca nu a facut nici macar o cerere de amanare a dosarului in care este acuzat de coruptie, asa cum sustine reprezentantii PDL siDNA, potrivit unui.

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul in care este suspectat de coruptie

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost retinut, joi, de procurorii DNA, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat in dosarul in care este acuzat ca le-ar fi dat mita 20. 000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena.

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul in care este suspectat de coruptie (VIDEO)

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost retinut, joi, de procurorii DNA, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat in dosarul in care este acuzat ca le-ar fi dat mita 20. 000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena.

Care este strategia ideala: Mai putin timp petrecut pe scaun sau mai mult sport?

Faptul ca nu facem suficient de multa miscare a devenit, in zilele noastre, un adevar general. Cu toate acestea, este posibil sa fie si vina timpului indelungat pe care il petrecem stand pe un scaun. Despre ce este vorba pana la urma? Este vorba de lipsa timpului in care suntem activi sau timpul excesiv in care suntem inactivi? Pe care dintre cele doua trebuie sa ne concentram mai mult?.

VIDEO Care este cel mai bun exercitiu pentru a scapa de celulita

Pentru a stabili cel mai bun exercitiu pentru a scapa de celulita trebuie identificati factorii care au dus la aparitia ei. In principiu, nu exista un singur exercitiu potrivit oricui care vrea se scape de.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )