Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cat au cheltuit romanii pentru masa de Paste

Antena3 Antena3,
Cat au cheltuit romanii pentru masa de Paste

In anul 2019, sarbatorile au fost mai scumpe, in comparatie cu anul trecut. Daca anul trecut romanii cheltuiau in medie 350 de lei pentru mancare si cadouri, in anul 2019, costul este de 500 de lei. Cu. continuă pe Antena3

Atentie de unde va faceti cumparaturile pentru masa de Paste! Sfaturile pe care orice roman trebuie sa le stie

Mare atentie de unde va faceti cumparaturile pentru masa de Paste! Inspectorii sanitari au dat amenzi de peste un milion de lei si au retras din vanzare tone de alimente cu probleme. Printre acestea, produse din.

Retete de ciorba de miel. Retete de ciorba de miel din care sa alegi pentru masa de Paste

Ciorba de miel este nelipsita de pe masa de Paste in case in care se respecta intocmai traditiile culinare. Libertatea va prezinta 10 moduri in care puteti prepara carnea de miel, fie ca.

Petre Daea si-a ales mielul in functie de cioban. Cat a platit pentru animalul crescut la Teleorman

Petre Daea a mers in piata Aparatorii Patriei pentru a cumpara mielul de Paste. Ministrul Agriculturii s-a oprit la cel mai tanar oier din piata, un baiat in varsta de 13 ani, din judetul Teleorman, de la care mai cumparase un miel in trecut. El i-a ales mielul pe care ministrul a platit 400 de [] .

STUDIU Ce alimente nocive consumam la masa de Paste

Un studiu InfoCons arata ca masa de Paste si 1 Mai, desi este gustoasa, poate ajunge chiar si la 262 E-uri, 55 grame de sare si 50 grame de zahar, valori nocive pentru organismul nostru.

Dragnea: Am reusit sa avem doar produse romanesti pe masa de Paste

Presedintele PSD Liviu Dragnea, un sustinator al produselor romanesti, a declarat joi seara, la Antena 3, ca de Paste va petrece in familie si va avea pe masa doar produse romanesti si bulion facut acasa.

Dragnea: Am reusit sa avem in familie doar produse romanesti pe masa de Paste

Presedintele PSD Liviu Dragnea, un sustinator al produselor romanesti, a declarat joi seara, la Antena 3, ca de Paste va petrece in familie si va avea pe masa doar produse romanesti si bulion facut acasa.

Painea iepuras, un deliciu pe masa de Paste. Cum se modeleaza aluatul

Nu iti trebuie o indemanare iesita din comun pentru a-i incanta pe cei dragi cu o altfel de paine. Painea iepuras are reteta pe baza de lapte, nu se prepara greu, iar rezultatul este sanatos, cu o aroma aparte, dar si un aspect demn de Sarbatoarea Pascala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )