Libnet.ro
UNICEF

05:45

Retete de ciorba de miel. Retete de ciorba de miel din care sa alegi pentru masa de Paste

Antena3 Antena3,
Retete de ciorba de miel. Retete de ciorba de miel din care sa alegi pentru masa de Paste

Ciorba de miel este nelipsita de pe masa de Paste in case in care se respecta intocmai traditiile culinare. Libertatea va prezinta 10 moduri in care puteti prepara carnea de miel, fie ca. continuă pe Antena3

RETETE DE PASTE. Drob de miel, o reteta delicioasa pentru masa de Paste

De pe masa de Pasti nu poate lipsi un drob de miel. In unele familii, exista o reteta pastrata cu sfintenie din mos-stramosi, trecuta de la o generatie la alta, prilej de lauda pentru.

Atentie de unde va faceti cumparaturile pentru masa de Paste! Sfaturile pe care orice roman trebuie sa le stie

Mare atentie de unde va faceti cumparaturile pentru masa de Paste! Inspectorii sanitari au dat amenzi de peste un milion de lei si au retras din vanzare tone de alimente cu probleme. Printre acestea, produse din.

Retete de Pasti: Cele mai bune 10 retete traditionale pentru masa de Pasti 2019

Retete de Pasti. Sarbatorile Pascale sunt un prilej de bucurie si de mese incarcate cu tot felul de bunatati. In ziua de Paste nu pot lipsi friptura de miel sau celebrii cozonaci romanesti. Daca nu ti-ai stabilit inca.

Militarii romani din Afganistan, mesaje pentru familii cu ocazia Pastelui! Urari emotionante de la cei care isi apara PATRIA departe de patrie: Ele sunt puterea mea aici, si vreau sa le spun ca le iubesc foarte mult (VIDEO)

Militarii romani din Batalionul 300 Protectia Sfantul Andrei, dislocati in indepartatul Afganistan, au tinut sa le transmita familiilor cateva mesaje calduroase, cu ocazia Sfantului Paste, cea mai.

Fermierii care lupta pentru a salva solul Pamantului

John Cherry se apleaca si ia un pumn de tarana in maini, il apropie de fata si inspira adanc. Poti sa-ti dai seama dupa miros cand e bun, spune el, incercandu-l cu degetul. Cherry face parte dintr-o armata in crestere de fermieri britanici care intorc spatele secolelor de traditie agricola intr-un efort de a combate o criza ecologica putin cunoscuta, dar cu potential devastator: degradarea solului de pe Pamant, potrivit The Guardian, citat de Rador.

O actrita de telenovele din Romania, candidata pentru Parlamentul European FOTO

Listele partidelor politice pentru alegerile europarlamentare continua sa ofere surprize. Dupa cele doua euro-candidate sexy pe care Marian Vanghelie vrea sa le trimita la Bruxelles, partidul fostului pesedist.

Fotbalistii echipei Bolton refuza sa joace ultimele doua meciuri din acest sezon pentru ca nu si-au primit salariile

Fotbalistii echipei Bolton Wanderers refuza sa joace ultimele doua meciuri din actuala editie a Championship din cauza restantelor salariale, relateaza bbc. com.

Roman din Italia, cercetat pentru ca a strans bani pe Facebook pentru salvarea Cazinoului din Constanta

Un roman din Italia este cercetat penal de politistii constanteni dupa ce a initiat pe Facebook o campanie de strangere de fonduri pentru salvarea Cazinoului din Constanta. Pana acum, peste 80 de oameni au donat aproximativ 1. 300 de euro.

Gica Hagi, despre returul cu CSU Craiova din Cupa Romaniei: Pentru noi incepe de la 0-0. E un meci total diferit, cu alta incarcatura

Antrenorul formatiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune ca elevii sai trebuie sa uite partida din meciul tur, contand pentru semifinalele Cupei Romaniei, castigata in deplasare de trupa constanteana cu 2-1 si ca trebuie sa abordeze returul de la scorul de 0-0. El si-ar dori ca in meciul de joi sa nu marcheze niciun gol, dar stie ca acest lucru este imposibil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2158 seconds )