Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat te costa sa traiesti cele mai ravnite experiente turistice, de la fotografierea aurorei boreale la o plimbare printre pinguini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat te costa sa traiesti cele mai ravnite experiente turistice, de la fotografierea aurorei boreale la o plimbare printre pinguini

Safari in savana, selfie cu pinguinii sau o plimbare cu elefantul? Oricare ar fi alegerea, o astfel de experienta exotica merita toti banii pentru ca este unica in viata. Dar sa vedem totusi cat costa sa te aventurezi in lume. continuă pe Wall-Street Ro

Ai fi uimit cat costa un iPhone in fiecare colt al lumii

Analizati cu atentie infograficul celor de la Business Insider pentru a fi uimiti de variatia de pret la care se gaseste un iPhone in diverse tari de pe mapamond. in continuare, aproape oriunde, un iPhone reprezinta un subiect de mandrie, mai ales cand respectivul gadget este nou. Realitatea insa nu ar trebui sa fie atat [] Ai fi uimit cat costa un iPhone in fiecare colt al lumii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase locuri din Ungaria. Castele medievale, bai termale si un palat care a fost comparat cu Versailles

Cele mai frumoase locuri din Ungaria. Palate elegante, malurile pitoresti ale Dunarii, baile termale si castelele medievale, iata doar cateva dintre obiectivele turistice deosebite, pe care calatorii le pot descoperi in Ungaria.

Cele mai izolate orase din lume. Cum este viata in aceste localitati, situate la mii de kilometri distanta de alte asezari umane

In jungla Amazonului, in Tibet, Groenlanda sau langa vulcanii din Rusia, iata amplasarea unora dintre cele mai izolate orase din lume. Publicatia Guardian prezinta destinatii turistice inedite, la care se ajunge insa destul de greu.

Chic Ville: Cele mai cumparate produse sunt cele destinate bucatariei

Cele mai bine vandute produse de magazin homedeco sunt cele de dimensiuni mici, care se schimba frecvent in functie de sezon si tendinte. Astfel, pe primele locuri se regasesc produse pentru servirea mesei, precum boluri, cesti, cani, farfurii si tavi. Indiferent de sezon, topul celor mai cumparate produse din magazinele Chic Ville este dominat de accesoriile necesare intr-o bucatarie obisnuita, pe care romanii le schima frecvent, urmand tendintele in acest domeniu. Astfel, un client cheltuie, in medie, circa 125 lei / persoana in magazin, iar pe langa produsele din categoria BucatarieMasa, cosul este completat si de decoratiuni interioare precum rame si ghivece.

Topul filmelor cu cele mai mari incasari din aceasta vara VIDEO

Vara anului 2015 a fost una fantastica pentru lungmetrajele SF si pentru animatii, titluri precum Jurassic World, Avengers: Age of Ultron si Minions ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari.

Aproape 1.400 de locuri de munca oferite prin reteaua Eures. Cele mai multe in Spania si Germania

Aproape 1. 400 de locuri de munca sunt oferite prin reteaua Eures, cele mai multe oportunitati de angajare fiind in Spania, Germania si Marea Britanie, unde se cauta muncitori necalificati in agricultura, factori postali si personal medical.

Afectiuni care pot provoca decesul in timpul somnului. Obezitatea si viata sedentara, cele mai frecvente cauze ale unei morti subite

Din ce in ce mai multi oameni sufera de tulburari de somn, se trezesc de multe ori obositi sau solicita ajutorul unor medici pentru a-si trata afectiunile care le tulbura somnul. Printre cele mai grave si intalnite cauze ale tulburarilor de somn se afla obezitatea.

SUA: Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army (VIDEO)

Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army, informeaza AFP. Capitanul Kristen Griest, in varsta de 26 de ani a invocat faptul ca sefii militari.

Studiu: Familiile cu cele mai mici venituri, categoria care plateste cei mai multi bani la stat

Familiile cu cele mai mici venituri reprezinta categoria sociala care returneaza cel mai mare procent din venituri inapoi statului, pana la 45% din salariile lunare, sub forma de taxe si impozite, se arata intr-un studiu realizat in Marea Britanie, potrivit Sun Nation.

in luna iulie s-au inregistrat cele mai ridicate temperaturi de pe Terra, de la debutul masuratorilor meteorologice

In luna iulie a acestui an s-au inregistrat cele mai ridicate temperaturi de pe suprafata Terrei de la debututul masuratorilor meteorologice, in 1880, a anuntat, joi, National Oceanic and Atmospheric.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )