Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cat de puternic este Traian Basescu? Fostul presedinte, analizat de psiholog!

ADPM ADPM,
Cat de puternic este Traian Basescu? Fostul presedinte, analizat de psiholog!

Traian Basescu este un barbat puternic si comvingator. Este concluzia unui psiholog care a analizat in amanunt modul in care fostul presedinte isi tine discursurile si cum li se adreseaza interlocutorilor si competitorilor. Iata ce declara specialistul. continuă pe ADPM

FOTO. Traian Basescu: Tariceanu blocheaza Senatul, DNA, instantele de judecata pentru apararea lui Sova

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, il critica dur din nou pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu. intr-o noua postare pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat scrie ca este de neacceptat modul cum acest om intelege sa blocheze functionarea unor institutii ale statului Senat, DNA, instante de judecata) in apararea senatorului Dan Sova.

Izaura Anghel, marturie care il implica pe Traian Basescu in dosarul fratelui sau. Cati bani ar fi primit fostul presedinte

Fostul presedinte, Traian Basescu, a fost implicat de fiica lui Sandu Anghel, Izaura, in marturia pe care a facut-o, vineri, in fata magistratilor Tribunalului Constanta, in dosarul in care Mircea Basescu este judecat de trafic de influenta. Izaura a spus ca presedintele a primit 300. 000 de euro, jumatate din suma pe care familia ei i-a platit-o lui Mircea Basescu pentru ca Bercea Mondial sa primeasca o pedeapsa mai mica si sa iasa din inchisoare.

Traian Basescu, despre consultarile de la Cotroceni: in mod categoric s-a incalcat Constitutia. Atributiunea constitutionala este consultarea cu Guvernul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1 subiectul consultarilor dintre presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor.

Basescu va candida la ALEGERI. Fostul presedinte a inregistrat marca PDL la OSIM

Traian Basescu vrea sa candideze din nou, anul viitor, la alegerile parlamentare si locale sub sigla PDL. Fostul presedinte a inregistrat marca PDL la OSIM si va transforma PMP in PDL, un partid in.

Traian Basescu, despre coabitarea dintre Iohannis si Ponta: Macar la mine a fost transparenta. E necinstit (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, ca actuala intelegere tacita dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta este necinstita, in.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, despre speculatia potrivit careia fostul sef al statului ar fi fost parte al fugii lui Omar Hayssam din.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, despre speculatia potrivit careia fostul sef al statului ar fi fost parte al fugii lui Omar Hayssam din.

Basescu, despre dosarul care l-ar putea infunda definitiv. Fostul presedinte vorbeste despre Hayssam

Reactie violenta a lui Traian Basescu pe Facebook, in dosarul care il leaga de rapirea jurnalistilor si deplange soarta romanului rapit in Burkina Faso, desi nu stie cum il cheama. Basescu.

Traian Basescu, nou mesaj despre romanul rapit in Burkina Faso: Presedintele si premierul isi ascund indiferenta si neputinta la umbra celulor de criza

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis, vineri, un nou mesaj, prin intermediul paginii de Facebook, in chestiunea delicata privind cetateanul roman Iulian Gheorghe, rapit in Burkina Faso. Basescu afirma.

UPDATE. Traian Basescu, SOMAT sa faca public adevarul in cazul fratelui sau

Marian Capatana a lasat sa se inteleaga ca fostul presedinte, Traian Basescu, stie adevarul despre cazul fratelui sau si l-a somat pe acesta sa iasa public si sa dezvaluie ce stie. Sa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )