Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu, nou mesaj despre romanul rapit in Burkina Faso: Presedintele si premierul isi ascund indiferenta si neputinta la umbra celulor de criza

B1 B1,
Traian Basescu, nou mesaj despre romanul rapit in Burkina Faso: Presedintele si premierul isi ascund indiferenta si neputinta la umbra celulor de criza

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis, vineri, un nou mesaj, prin intermediul paginii de Facebook, in chestiunea delicata privind cetateanul roman Iulian Gheorghe, rapit in Burkina Faso. Basescu afirma. continuă pe B1

Ponta, despre romanul rapit in Burkina Faso: Facem eforturi. Pana nu avem lucruri clare, comunicam prin celula de criza

Premierul Victor Ponta a fost intrebat de jurnalisti cum a mai evoluat cazul romanului rapit in Burkina Faso. Ponta a declarat ca momentan nu este nimic clar, motiv pentru comunicarea se face pe cale.

UPDATE. Traian Basescu, SOMAT sa faca public adevarul in cazul fratelui sau

Marian Capatana a lasat sa se inteleaga ca fostul presedinte, Traian Basescu, stie adevarul despre cazul fratelui sau si l-a somat pe acesta sa iasa public si sa dezvaluie ce stie. Sa.

FOTO. Traian Basescu, apel catre presedinte si premier pentru salvarea romanului rapit in Burkina Faso

Traian Basescu: Asa ca, domnilor Ponta si Iohannis treziti-va si puneti in miscare toata forta institutiilor statului. Daca nu stiti, va spun eu ca este imposibil sa nu avem resurse in Africa de West. Nu faceti din Iulian Gheorghe simbolul neputintei voastre si a Romaniei, pentru ca vor plati romani nevinovati, nu voi .

Dan Voiculescu, mesaj fara precedent la adresa lui Traian Basescu

Dan Voiculescu a publicat pe blogul sau un mesaj fara precedent la adresa lui Traian Basescu:Basescu continua sa distruga tot ce e pozitiv si tot ceea ceeste bun in aceasta tara. Ultima sa preocupare.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, despre speculatia potrivit careia fostul sef al statului ar fi fost parte al fugii lui Omar Hayssam din.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, despre speculatia potrivit careia fostul sef al statului ar fi fost parte al fugii lui Omar Hayssam din.

NOI DEZVALUIRI despre mita primita de fratele lui Traian Basescu

Marian Capatana, omul de afaceri care ar fi intermediat spaga de la familia lui Bercea Mondial pentru Mircea Basescu face noi dezvaluiri. Acesta spune ca fostul consilier al lui Traian Basescu, Dorel Onaca,.

Traian Basescu a inceput manevrele pentru alegeri, sub sigla PDL

Traian Basescu vrea sa ajunga din nou la putere si a inceput manevrele pentru alegerile de anul viitor, sub sigla PDL. Fostul presedinte a inregistrat marca la OSIM si va transforma PMP in PDL. Se pare ca.

Traian Basescu, despre coabitarea dintre Iohannis si Ponta: Macar la mine a fost transparenta. E necinstit (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, ca actuala intelegere tacita dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta este necinstita, in.

Traian Basescu, despre disputa din Senat privind decizia CCR: Prima oara cand o Camera devine ridicola. Tariceanu, abuz in serviciu grosolan (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat,in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, ca situatia din Senat privind decizia Curtii Constitutionale de a redacta si publica in Monitorul Oficial.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )