Libnet.ro
UNICEF

01:05

Izaura Anghel, marturie care il implica pe Traian Basescu in dosarul fratelui sau. Cati bani ar fi primit fostul presedinte

România Liberă România Liberă,
Izaura Anghel, marturie care il implica pe Traian Basescu in dosarul fratelui sau. Cati bani ar fi primit fostul presedinte

Fostul presedinte, Traian Basescu, a fost implicat de fiica lui Sandu Anghel, Izaura, in marturia pe care a facut-o, vineri, in fata magistratilor Tribunalului Constanta, in dosarul in care Mircea Basescu este judecat de trafic de influenta. Izaura a spus ca presedintele a primit 300. 000 de euro, jumatate din suma pe care familia ei i-a platit-o lui Mircea Basescu pentru ca Bercea Mondial sa primeasca o pedeapsa mai mica si sa iasa din inchisoare. continuă pe România Liberă

Marian Capatana sustine ca Traian Basescu stia ca fratele sau luase bani de la familia lui Sandu Anghel

Traian Basescu stia ca fratele sau Mircea Basescu luase bani de la familia lui Sandu Anghel pentru ca il informase pe Dorel Onaca despre acest aspect, sustine Marian Capatana, care considera ca flagrantul realizat celor cinci membri ai familiei Anghel.

Traian Basescu, acuzat ca stia ca fratele lui a luat bani de Bercea Mondialul

Marian Capatana sustine ca Traian Basescu stia ca fratele sau Mircea Basescu a luat bani de la familia lui Sandu Anghel pentru ca il informase pe Dorel Onaca despre acest aspect si considera ca flagrantul realizat celor cinci membri ai familiei Anghel a fost ideea fostului sef al statului, relateaza Mediafax.

Cat de puternic este Traian Basescu? Fostul presedinte, analizat de psiholog!

Traian Basescu este un barbat puternic si comvingator. Este concluzia unui psiholog care a analizat in amanunt modul in care fostul presedinte isi tine discursurile si cum li se adreseaza interlocutorilor si competitorilor. Iata ce declara specialistul.

Traian Basescu, nou mesaj despre romanul rapit in Burkina Faso: Presedintele si premierul isi ascund indiferenta si neputinta la umbra celulor de criza

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis, vineri, un nou mesaj, prin intermediul paginii de Facebook, in chestiunea delicata privind cetateanul roman Iulian Gheorghe, rapit in Burkina Faso. Basescu afirma.

NOI DEZVALUIRI despre mita primita de fratele lui Traian Basescu

Marian Capatana, omul de afaceri care ar fi intermediat spaga de la familia lui Bercea Mondial pentru Mircea Basescu face noi dezvaluiri. Acesta spune ca fostul consilier al lui Traian Basescu, Dorel Onaca,.

Traian Basescu: Trei oameni din echipa mea, Kovesi, Stanciu si Coldea, i-au arestat pe ceilalti trei - Bica, Georgescu si Udrea

Traian Basescu a reafirmat marti ca nu crede ca Alina Bica, Horia Georgescu sau Elena Udrea au luat mita si a spus ca acestia, impreuna cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sefa Inaltei Curti, Livia Stanciu, si adjunctul sefului SRI, generalul Florian Coldea, au format echipa sa cu care a modernizat statul.

Dan Voiculescu, mesaj fara precedent la adresa lui Traian Basescu

Dan Voiculescu a publicat pe blogul sau un mesaj fara precedent la adresa lui Traian Basescu:Basescu continua sa distruga tot ce e pozitiv si tot ceea ceeste bun in aceasta tara. Ultima sa preocupare.

Traian Basescu: Prin tertipuri copilaresti, domnul Tariceanu a infrint si Constitutia si votul majoritar al senatorilor si justitia.Este de neacceptat modul cum acest om intelege sa blocheze functionarea unor institutii

Este de neacceptat modul cum Calin Popescu Tariceanu blocheaza functionarea unor institutii ale statului, a acuzat astazi Traian Basescu intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, despre speculatia potrivit careia fostul sef al statului ar fi fost parte al fugii lui Omar Hayssam din.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, despre speculatia potrivit careia fostul sef al statului ar fi fost parte al fugii lui Omar Hayssam din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )