Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cat de traditionale sunt produsele din targurile de sarbatori

Hotnews Hotnews,
 Cat de traditionale sunt produsele din targurile de sarbatori

Desi romanii sunt mari consumatori de produse traditionale, se pune intrebarea cat de autohtone sunt produsele care se regasesc in targurile de sarbatori incepand cu 1 decembrie? Romania importa din 65% carnea de porc si produce 30% din cantitatea de fasole consumata in tara, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Palatul Bragadiru, la vanzare: cat costa faimoasa cladire din centrul Capitalei

Daca ti-ai dorit vreodata un palat, te vei bucura sa afli ca unul dintre cele mai faimoase din Romania a fost pus la vanzare. Este vorba de Palatul Bragadiru. Una dintre cele mai populare locatii de evenimente din Bucuresti este Palatul Bragadiru. Cladirea spectaculoasa se afla de mult timp in administratie privata, dar se pare .

Care sunt spitalele din Capitala care au ramas fara apa calda si caldura. Ce se intampla cu pacientii

Apa calda este din nou o problema pentru Bucuresteni. Cea mai grava parte este ca acest lucru lipseste si in unele spitale din Capitala. Ce se intampa acum cu pacientii si care sunt solutiile de compromis pentru cele mai importante blocuri operatorii care au nevoie de caldura ? Spitale din Bucuresti fara apa calda Criza .

Viorel Lis si-a facut deja testamentul! Cat primeste Oana Lis din averea sotului ei

Viorel Lis s-a pregait psihic de ultimele clipe de viata. Fostul edil al Bucurestiului se bucura de ultimele momente, cu toate ca in anii precedenti varsta si-a spus cuvantul, iar problemele medicale nu-i dadeau pace. Ce scris in testamentul acestuia si ce ii va lasa sotiei lui? Viorel Lis si-a facut testamentul. Ce ii va .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )