Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Botezatu, nas de botez pentru a sasea oara

ADPM ADPM,
Catalin Botezatu, nas de botez pentru a sasea oara

Catalin Botezatu a fost din nou nas de botez. Designerul a crestinat un baietel, la Targu-Mures. Iata ce a declarat dupa slujba religioasa. continuă pe ADPM

Catalin Botezatu, adus in fata altarului - VIDEO

Catalin Botezatu nu vrea sa auda de insuratoare, dar ii place sa paseasca in fata altarului in calitate de nas. Pentru a sasea oara, designerul a botezat un bebelus - un morosan, c?.

Premierul Rajoy, pentru prima oara la Barcelona dupa referendumul pentru independenta Cataloniei

Premierul spaniol Mariano Rajoy s-a aflat, duminica, la Barcelona, pentru prima oara dupa referendumul si masurile care au dus la trecerea regiunii sub tutela Madridului, el facand apel la recuperarea Cataloniei democrate si libere si cerand firmelor sa nu plece, informeaza AFP, citata de news. ro.

Caru' cu vedete: Catalin Botezatu, in fata altarului;Legatura nestiuta dintre Regele Mihai si bunicul unei mari artiste de la noi; Gina Pistol e gravida?!

Oana Roman se intoarce ca prezentatoare! In ce proiect a fost cooptata. Emotii mari pentru Oana Roman, care saptamana viitoare va. Mesajul postat de Madalina Ghenea, dupa ce s-a spus ca s-ar fi despartit de Matei Stratan: Nu m-ai inselat doar pe mine, ne-ai inselat pe noi. Madalina Ghenea a.

Presedintele filipinez spune ca a omorat un om cand avea 16 ani. Nu este pentru prima oara cand Duterte afirma ca a comis crime cu propriile maini

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a declarat ca a injunghiat mortal o persoana cand era adolescent, intr-un discurs controversat de promovare a razboiului sau impotriva drogurilor inaintea summitului ASEAN care va avea loc luni si marti la Manilla, relateaza AFP, citata de Agerpres. In decembrie anul trecut, Duterte afirma ca a ucis cu mana sa prezumtivi infractori in perioada in care era primar in Davao, pentru a da exemplu politiei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )