Libnet.ro
UNICEF

18:45

Premierul Rajoy, pentru prima oara la Barcelona dupa referendumul pentru independenta Cataloniei

Hotnews Hotnews,
 Premierul Rajoy, pentru prima oara la Barcelona dupa referendumul pentru independenta Cataloniei

Premierul spaniol Mariano Rajoy s-a aflat, duminica, la Barcelona, pentru prima oara dupa referendumul si masurile care au dus la trecerea regiunii sub tutela Madridului, el facand apel la recuperarea Cataloniei democrate si libere si cerand firmelor sa nu plece, informeaza AFP, citata de news. ro. continuă pe Hotnews

Presedintele filipinez spune ca a omorat un om cand avea 16 ani. Nu este pentru prima oara cand Duterte afirma ca a comis crime cu propriile maini

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a declarat ca a injunghiat mortal o persoana cand era adolescent, intr-un discurs controversat de promovare a razboiului sau impotriva drogurilor inaintea summitului ASEAN care va avea loc luni si marti la Manilla, relateaza AFP, citata de Agerpres. In decembrie anul trecut, Duterte afirma ca a ucis cu mana sa prezumtivi infractori in perioada in care era primar in Davao, pentru a da exemplu politiei.

Guvernul spaniol cerceteaza ipoteza unui amestec al Rusiei in tulburarile din Catalonia. Premierul Rajoy, in capitala Cataloniei

Guvernul Spaniei cerceteaza implicarea ruseasca in criza catalana, manifestata pe retelele de socializare in ultima vreme, in timp ce seful guvernului spaniol, Mariano Rajoy, este asteptat duminica la Barcelona, pentru prima oara de cand Catalonia a fost pusa sub tutela Madridului si a doua zi dupa o masiva manifestatie separatista, transmite AFP.

Rajoy face apel din Barcelona la recuperarea Cataloniei libere si democrate

Premierul spaniol Mariano Rajoy s-a aflat, duminica, la Barcelona, pentru prima oara dupa referendumul si masurile care au dus la trecerea regiunii sub tutela Madridului, el facand apel la recuperarea Cataloniei democrate si libere si cerand firmelor sa nu plece, informeaza AFP.

Premierul Rajoy explica de ce a pus Catalonia sub tutela

Premierul conservator spaniol, Mariano Rajoy, a explicat duminica, la Barcelona, de ce a demis guvernul separatist al Cataloniei si de ce a convocat alegeri anticipate in aceasta regiune autonoma.

Dragnea, prima aparitie publica dupa o saptamana. Seful PSD reinvie dupa revolutia fiscala

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, vor avea prima aparitie publica impreuna, duminica, dupa o saptamana de la adoptarea masurilor la Codul fiscal. Nu numai Liviu Dragnea.

Noi date despre vizita Papei Francisc in Romania: Pentru prima data a primit un accent mai clar

Noi date despre posibila vizita de anul viitor a Papei Francisc, in Romania. Ambasadorul Romaniei pe langa Sfantul Scaun, Liviu-Petru Zapirtan, a anuntat, dupa o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2771 seconds )