Libnet.ro
UNICEF

23:31

Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Dragnea facea parte din sistemul lui Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Dragnea facea parte din sistemul lui Traian Basescu

Dupa ce Elena Udrea a declarat ca Liviu Dragnea este un politician santajabil, europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca acest lucru este o confirmare ca liderul PSD facea parte din sistemul lui Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Europarlamentar PSD, declaratie incendiara: Dragnea facea parte din sistemul lui Basescu

Dupa ce Elena Udrea a declarat ca Liviu Dragnea este un politician santajabil, europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca acest lucru a venit ca o confirmare ca liderul PSD facea parte din sistemul lui Traian.

MApN explica ce s-a intamplat cu TAB-ul care s-a scufundat in Dunare: Echipajul a raportat infiltrarea apei in interior. Evenimentul face parte din gama de situatii tactice luate in calcul de planificatorii exercitiului

Echipajul transportorului amfibiu blindat TAB) tip 77 care s-a scufundat in Dunare duminica, in cadrul unui exercitiu militar, a raportat infiltrarea apei in interiorul transportorului, anunta MApN intr-un comunicat. Oficialii Armatei spun ca evenimentul face parte din gama de situatii tactice luate in calcul de planificatorii exercitiului, ca operatiunile de salvare si evacuare a personalului au functionat conform standardelor si baremelor stabilite, dar ca evacuarea transportorului amfibiu blindat TAB-77 nu a fost posibila pe loc, cu echipamentele standard din dotarea unitatii.

Tudose: O parte din taxele angajatorilor vor fi mutate la angajat

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la finalul sedintei din coalitia de guvernare, care s-a desfasurat la Parlament, in prezenta liderilor de partid Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ca o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )