Libnet.ro
UNICEF

20:00

Catalin Morosanu declanseaza un nou scandal la Survivor. Ce a spus despre Culita Sterp

Playtech Playtech,
Catalin Morosanu declanseaza un nou scandal la Survivor. Ce a spus despre Culita Sterp

Un nou scandal declansat la Survivor Romania. De aceasta data Catalin Morosanu este protagonistul, iar cel pe care l-a atacat este Culita Sterp. Care este marul discordiei dintre cei doi concurenti? Un nou scandal la Survivor Actiunea si suspansul sunt la cote maxime la Survivor Romania. Divergentele nu lipsesc din peisajul concursului, iar participantii sunt . continuă pe Playtech

Catalin Morosanu fierbe de furie. Ce fac colegii lui, de fapt, la Survivor Romania 2021

Catalin Morosanu a rabufnit la Survivor Romania 2021. Luptatorul si-a iesit din minti, dupa ce a vazut cum membrii din echipa Razboinicilor isi impart recompensele. Nu exista nicio editie a emisiunii Survivor Romania 2021 in care concurentii sa nu se certe. Sambata seara, 13 februarie, Catalin Morosanu a vazut negru in fata ochilor. Catalin Morosanu, .

Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ar trebui data in judecata, la modul cel mai serios

Oana Roman nu scapa de gurile rele! Celebra vedeta de televiziune este implicata intr-un nou scandal? De ce este acuzata si ce detaliu a adus-o din nou in prim-plan intr-un scenariu dezavantajos? Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ce critici primeste? Celebra Spintecatoarea de la Morga o taxeaza pe Oana Roman pentru alegerea sa de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )