Libnet.ro
UNICEF

13:30

Catalin Predoiu: Daca Emil Boc nu va explica gestul privind sustinerea unui alt candidat, voi cere excluderea sa din PDL

Hotnews Hotnews,
 Catalin Predoiu: Daca Emil Boc nu va explica gestul privind sustinerea unui alt candidat, voi cere excluderea sa din PDL

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a scris miercuri, pe Facebook, ca va cere excluderea din partid a lui Emil Boc, daca fostul premier nu va veni vineri sa explice, in cadrul Biroul Politic National al ACL, gestul sau de a sustine un alt candidat decat Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. continuă pe Hotnews

Catalin Predoiu: Voi cere excluderea din PDL a lui Emil Boc daca nu explica sustinerea pentru Elena Udrea

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, intentioneaza sa ceara excluderea lui Emil Boc din PDL, in contextul sustinerii acestuia pentru Elena Udrea la prezidentiale si a neprezentarii la sedintele de.

Emil Boc a semnat pe lista de sustinere a candidaturii Elenei Udrea la Presedintie

Emil Boc, primarul Clujului, a semnat, luni, lista de sustinere a candidaturii Elenei Udrea la Presedintie, relateaza Mediafax. Potrivit lui Boc, viziunea promovata de candidatul PMP se bazeaza pe ceva ce este.

Emil Boc a semnat pe lista de sustinere a candidaturii Elenei Udrea la Presedintie

Primarul Clujului, Emil Boc, a semnat, luni, lista de sustinere a candidaturii Elenei Udrea la Presedintie, un argument fiind ca aceasta sustine cresterea economica prin investitii si locuri de munca, spre deosebire de Victor Ponta, care are ca model economic consumul si pomenile electorale.

Emil Boc o sustine pe Elena Udrea; primarul Clujului a semnat pe lista de sustinere a candidaturii la Presedintie

Primarul Clujului, Emil Boc, a semnat, luni, lista de sustinere a candidaturii Elenei Udrea la Presedintie, mentionand ca argument faptul ca aceasta sustine cresterea economica prin investitii si locuri de munca, in comparatie cu Victor Ponta, care.

Gabriela Firea, catre ACL: Vi-l asumati pe Catalin Predoiu ca viitor premier dupa problemele de la Arpechim, Rompetrol si Alro?

Senatorul PSD Gabriela Firea a lansat o intrebare membrilor ACL cu privire la posibilitatea ca prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu sa ocupe postul de premier in cazul in care Klaus Iohannis ar castiga.

Firea: Vi-l asumati pe Catalin Predoiu ca premier cu toate problemele de la Arpechim, Alro si Rompetrol?

Senatorul PSD, Gabriela Vranceanu Firea, spune ca prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, de profesie avocat, a generat mai multe pagube unor comanii precum Alro, Arpechim si Rompetrol.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )