Libnet.ro
UNICEF

10:45

Catalin Predoiu, despre retragerea candidaturii lui Marian Munteanu: Trebuia sa verificam mai atent toate declaratiile din anii 90 (VIDEO)

B1 B1,
Catalin Predoiu, despre retragerea candidaturii lui Marian Munteanu: Trebuia sa verificam mai atent toate declaratiile din anii 90 (VIDEO)

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre culisele desemnarii sale in cursa electorala in lo. continuă pe B1

Catalin Predoiu, despre retragerea candidaturii lui Marian Munteanu: Trebuia sa verificam mai atent toate declaratiile din anii 90

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre culisele desemnarii sale in cursa electorala in lo.

Adevarul ascuns din spatele candidaturii lui Marian Munteanu

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus sambata, ca era era clar faptul ca Marian Munteanu va rezista pe lista de candidati a PNL si ea crede ca a fost scos din joc de PDL. Era evident ca nu va.

Catalin Predoiu, despre moschee: Am rezerve, nu vad proiectul oportun

Construirea unei moschei in Bucuresti nu este oportuna, a declarat candiatul PNL pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, aratand insa ca ridicarea Catedralei.

Predoiu: Trebuia sa verificam mai cu atentie declaratiile lui Marian Munteanu; unele imi erau necunoscute

Catalin Predoiu, candidat a PNL la Primaria Generala, a declarat, marti, la B1, ca liberalii ar fi trebuit sa verifice mai atent declaratiile facute de catre Marian Munteanu in anii 90, adaugand insa ca acesta a tratat in mod rezonabil candidatura sa din partea PNL.

Voi aduce bani, nu voi jumuli Primaria Bucuresti

Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte al PNL, si-a depus astazi candidatura pentru Primaria Capitalei, informeaza surse din media.

Catalin Predoiu: Dincolo marile probleme ale Capitalei, ce lipseste este un cadru, o viziune despre Bucuresti

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre cele mai importante trei probleme ale.

Catalin Predoiu: Dincolo marile probleme ale Capitalei, ce lipseste este un cadru, o viziune despre Bucuresti (VIDEO)

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre cele mai importante trei probleme ale.

Ion Cristoiu: Pai, asa ar fi facut Capitanul, Marian Munteanu?!

Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de sambata pe blogul personal despre toate comentariile aparute dupa decizia PNL de a retrage candidatura lui Marian Munteanu. Nimeni nu si-a.

Victor Ponta, noi ironii la adresa lui Catalin Predoiu: Perdoiu, candidatul to be elected

Fotul premier Victor Ponta l-a ironizat din nou, pe Facebook, pe Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei Ma intreb si va intreb despre candidatul PNL ce este mai sinistru - faptul ca e.

Predoiu despre moschee: Nu vad un astfel de proiect oportun. Catedrala Mantuirii Neamului, buna

Construirea unei moschei in Bucuresti nu este oportuna, a declarat candiatul PNL pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, aratand insa ca ridicarea Catedralei Mantuirii Neamului este un proiect bun pentru bucuresteni, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )