Libnet.ro
UNICEF

06:15

Catalin Predoiu, despre moschee: Am rezerve, nu vad proiectul oportun

Antena3 Antena3,
Catalin Predoiu, despre moschee: Am rezerve, nu vad proiectul oportun

Construirea unei moschei in Bucuresti nu este oportuna, a declarat candiatul PNL pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, aratand insa ca ridicarea Catedralei. continuă pe Antena3

Predoiu despre moschee: Nu vad un astfel de proiect oportun. Catedrala Mantuirii Neamului, buna

Construirea unei moschei in Bucuresti nu este oportuna, a declarat candiatul PNL pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, aratand insa ca ridicarea Catedralei Mantuirii Neamului este un proiect bun pentru bucuresteni, relateaza Mediafax.

UPDATE. PNL a validat candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei si ar putea face tandem cu Ciprian Ciucu

Conducerea PNL Bucuresti a validat joi, in unanimitate, candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei, scrie Agerpres. imi face placere sa va spun ca sunt onorat sa fi primit in unanimitate votul colegilor din Biroul Politic al municipiului Bucuresti pentru candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Peste aproximativ o jumatate de ora vom intra in sedinta comisiei de organizare a unificarii PNL exact cu aceeasi propunere si speram, suntem convinsi, de altfel, ca peste inca o ora de la momentul sedintei comisiei vom obtine votul de incredere pentru Primaria Generala din partea Biroului National, a declarat Catalin Predoiu, la finalul reuniunii.

Catalin Predoiu, intre Ion Iliescu si Sorin Oprescu: Noul candidat al PNL la Primaria Capitalei, flancat de PSD-isi cu state vechi (FOTO)

A patra nominalizare a PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, este un personaj cu state vechi in politica. Prieten chiar si cu adversarii politici, Predoiu a vanat intotdeauna functii.

Ce sanse are PNL-istul Catalin Predoiu la Primaria Capitalei

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Catalin Predoiu, nu are mari sanse de castig, apreciaza numerologul Mihai Voropchievici, care este de parere ca Alina Gorghiu ar fi fost de preferat in.

Subiectiv. Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, transmite un mesaj de o profunzime aparte

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, transmite un mesaj de o profunzime aparte. Bucurestiul este o capitala europeana si va ramane o capitala europeana pen.

Ponta ii trece in revista esecurile lui Catalin Predoiu: Am auzit ca i se spune Perdoiu, prostanacul sau Looseroiu

Fostul premier Victor Ponta ii critica pe liberali pentru decizia de a-l desemna pe Catalin Predoiu drept candidat la Primaria Capitalei, aratand ca a pierdut toate bataliile electorale de pana acum.

Alina Gorghiu: Catalin Predoiu este sustinut din interiorul partidului in mod ferm, neechivoc. Este un adversar redutabil pentru PSD (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi ca partidul sustine in mod ferm candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Generala a Capitalei. PNL a parcus pasii procedurali pentru validarea.

Catalin Predoiu sustine ca va avansa cu Ciprian Ciucu in sensul tandemului primar-viceprimar

Catalin Predoiu, propunerea PNL pentru Primaria Generala, a declarat ca a avut o discutie cu Ciprian Ciucu si ca, in zilele urmatoare, acesta, in calitate de membru PNL, i se va alatura.

Care au fost conditiile puse de Catalin Predoiu pentru a accepta sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei

Intrarea lui Catalin Predoiu in cursa pentru alegerile locale este tardiva si vine dupa trei esecuri ale PNL de a-si desemna candidatul pentru Primaria Bucuresti, iar liberalul stie acest lucru. Din.

Catalin Predoiu, al patrulea candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. Liberalul mai are de trecut un hop

Catalin Predoiu intra in cursa pentru Primaria Capitalei din partea PNL, iar acum trebuie sa treaca de votul Biroului Politic al partidului, insa e putin probabil ca liberalii sa isi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )