Libnet.ro
UNICEF

00:07

Catalin Predoiu: Dincolo marile probleme ale Capitalei, ce lipseste este un cadru, o viziune despre Bucuresti

B1 B1,
Catalin Predoiu: Dincolo marile probleme ale Capitalei, ce lipseste este un cadru, o viziune despre Bucuresti

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre cele mai importante trei probleme ale. continuă pe B1

Catalin Predoiu: Dincolo marile probleme ale Capitalei, ce lipseste este un cadru, o viziune despre Bucuresti (VIDEO)

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre cele mai importante trei probleme ale.

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei: Ciprian Ciucu s-a inscris in PNL. Este partenerul meu in campania pentru Bucuresti

Ciprian Ciucu s-a inscris in PNL, luni, conform spuselor lui Catalin Predoiu care a declarat ca Ciucu va fi propus pentru postul de viceprimar al Capitalei. Predoiu a declarat ca Ciprian Ciucu.

Catalin Predoiu, despre retragerea candidaturii lui Marian Munteanu: Trebuia sa verificam mai atent toate declaratiile din anii 90

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre culisele desemnarii sale in cursa electorala in lo.

Catalin Predoiu, despre retragerea candidaturii lui Marian Munteanu: Trebuia sa verificam mai atent toate declaratiile din anii 90 (VIDEO)

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre culisele desemnarii sale in cursa electorala in lo.

Catalin Predoiu: Nu am facut nimic ilegal, imoral

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a spus ca nu a facut nimic ilegal, dupa ce, in presa, au fost publicate fotografii in care aparea impreuna cu brokerul fugar Cristian Sima, la o petrecere.

Victor Ponta, noi ironii la adresa lui Catalin Predoiu: Perdoiu, candidatul to be elected

Fotul premier Victor Ponta l-a ironizat din nou, pe Facebook, pe Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei Ma intreb si va intreb despre candidatul PNL ce este mai sinistru - faptul ca e.

Catalin Predoiu si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Zarurile au fost aruncate. Daca bucurestenii imi vor acorda votul si increderea lor, voi face ca in primarie banul sa fie cheltuit cu transparenta (VIDEO)

Catalin Predoiu si-a depus marti candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Dupa ce a incheiat formalitatile la Biroul Electoral Municipal, candidatul PNL le-a cerut bucurestenilor sa-i acorde.

Cristian Sima, scrisoare catre Catalin Predoiu: O fotografie demonteaza complet o declaratie a candidatului PNL la Primaria Capitalei (FOTO)

Detalii necunoscute ies la iveala din trecutul lui Catalin Predoiu. intr-o scrisoare deschisa adrersata candidatului PNL la primaria Capitalei, brokerul Cristian Sima dezvaluie o parte din drumul urmat de Pr.

Catalin Predoiu: Ciprian Ciucu va fi primul pe lista de consilieri ai PNL pentru Primaria Capitalei. Ciucu: Zestrea pe care o aduc e credibilitatea mea

Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, ca fostul candidat al M10 pentru Bucuresti, Ciprian Ciucu, va fi primul pe lista de consilieri ai PNL pentru Consiliul General al Capitalei, fiind propus dupa alegeri pentru una din functiile de viceprimar.

Ce sanse are PNL-istul Catalin Predoiu la Primaria Capitalei

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Catalin Predoiu, nu are mari sanse de castig, apreciaza numerologul Mihai Voropchievici, care este de parere ca Alina Gorghiu ar fi fost de preferat in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )