Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Predoiu explica respingerea delegarii pentru Haineala si Hosu: Am votat pentru stabilitate

Hotnews Hotnews,
 Catalin Predoiu explica respingerea delegarii pentru Haineala si Hosu: Am votat pentru stabilitate

Catalin Predoiu a explicat joi seara, la Realitatea Plus, ca la Sectia pentru procurori a CSM au fost respinse delegarile pentru Giorgiana Hosu si Oana Haineala in functii de conducere in DIICOT deoarece trebuie sa existe stabilitate. Bogdan Licu a primit, insa, prelungirea delegarii ca sef al Parchetului General, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Sectia pentru procurori nu prelungeste mandatele Georgianei Hosu si Oanei Schmidt-Haineala la conducerea DIICOT

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins joi propunerile de prelungire a delegarilor procurorilor Georgiana Hosu procuror sef) si Oana Schmidt-Haineala procuror sef adjunct) la conducerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. Catalin Predoiu explica respingerea delegarii pentru Haineala si Hosu: Am votat pentru stabilitate Predoiu spune ca nu s-a inscris nimeni in cursa pentru sefia DNA, DIICOT si PiCCJ: Nu ma ingrijorez .

Catalin Predoiu si ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, intalnire pentru statutul rezidentilor. S-a discutat si despre recuperarea prejudiciilor

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, s-a intalnit cu ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, la cererea acestuia pentru a discuta despre cooperarea judiciara internationala si despre statutul cetatenilor romani rezidenti in Marea Britanie si al celor britanici rezidenti in Romania. Tema a fost abordata avand in vedere iminenta iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Catalin Predoiu, despre pensiile speciale ale magistratilor: Sunt solidar cu premierul. Traim momente dificile datorita unor cauze pe care nu acest guvern le-a generat (VIDEO)

Ministrul Justitie nu este de acord cu pensiile speciale ale magistratilor. Catalin Predoiu sustine ca veniturile magistratilor sunt unul dintre motivele pentru care au dus la criza din justitie. Vom.

Catalin Predoiu l-a primit pe Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, l-a primit pe ambasadorul Marii Britanii, excelenta sa, domnul Andrew Noble, la cererea acestuia, ieri, 16 decembrie 2019, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )