Libnet.ro
UNICEF

23:45

Catalin Predoiu: Ca presedinte, voi livra rezultate palpabile pentru popor.

România Liberă România Liberă,
Catalin Predoiu: Ca presedinte, voi livra rezultate palpabile pentru popor.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat, vineri, ca vrea sa fie candidatul partidului la alegerile prezidentialele din 2014 pentru a oferi Romaniei o noua viziune. Dupa mai bine de 20 de ani de incercari in democratie, e cazul ca in sfarsit sa punem cu adevarat oamenii in centrul acestui proces. Ca presedinte, voi livra o perspectiva proaspata de a elabora politici si de a le pune in aplicare. Voi livra rezultate palpabile pentru popor prin pragmatism, profesionalism, si o . continuă pe România Liberă

Care au fost mesajele majore date de Catalin Predoiu si Gheorghe Falca, cei doi competitori importanti pentru postul de prezidentiabil al PDL

S-a dat startul competitiei interne din PDL pentru desemnarea prezidentiabilului. Primul inscris in cursa este Catalin Predoiu, premierul guvernului din umbra al PDL, care a anuntat public ca el crede intr-un nou mod de a face politica si in puterea PDL de a se regenera si inova. Cel de-al doilea candidat este primarul Aradului, Gheorghe Falca, sustinut de fidelii lui Traian Basescu, care a vorbit apasat in mesajul sau de unificarea dreptei.

Catalin Predoiu anunta ca se inscrie in cursa interna pentru numirea prezindentiabilului PDL

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, a anuntat, joi seara, ca intentioneaza sa se inscrie in cursa interna a Partidului Democrat Liberal pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la alegerile prezidentiale de anul viitor.

Catalin Predoiu, la Digi 24: Ma inscriu in cursa interna a PDL pentru prezidentiale. Blaga afla acum, de la televizor

Catalin Predoiu a anuntat, joi seara, in emisiunea Impartial de pe Digi24, ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru a fi nominalizat drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2014. Cred ca pot sa ofer solutii pentru Romania, m-am saturat sa vad aceasta tara tarata inapoi de incompetenta, a declarat vicepresedintele PDL.

Catalin Predoiu se inscrie in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a anuntat, joi seara, ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale din 2014, relateaza Mediafax. Maine n. r. vineri).

Catalin Predoiu: Cred in puterea PDL de a oferi poporului o buna guvernare de la Cotroceni

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu s-a inscris, vineri, in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale din 2014, precizand ca el crede in puterea partidului de a oferi o buna.

Catalin Predoiu are rival in partid. Un alt politician PDL se inscrie in cursa pentru prezidentiale din 2014

Democrat-liberalul Gheorghe Falca, primar al Aradului, va intra in competitia interna a partidului in scopul desemnarii candidatului PDL pentru Presedintia Romaniei, conform unor surse din conducerea PDL Arad,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )