Libnet.ro
UNICEF

14:15

Catalin Predoiu se inscrie in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale

B1 B1,
Catalin Predoiu se inscrie in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a anuntat, joi seara, ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale din 2014, relateaza Mediafax. Maine n. r. vineri). continuă pe B1

Emil Boc nu se inscrie in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Fostul presedinte al PDL Emil Boc, actual primar al orasului Cluj Napoca, a anuntat ca nu va intra in cursa interna a partidului pentru a fi nominalizat drept candidat la alegerile prezidentiale din 2014 si sustine ca este nevoie de un singur candidat din partea dreptei, transmite Agerpres.

Emil Boc a anuntat ca nu se inscrie in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat, miercuri, ca nu se va inscrie in cursa interna din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidentiale si a spus ca solutia pentru ca formatiunile de dreapta sa.

Emil Boc: Nu ma inscriu in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a declarat miercuri ca nu se va inscrie in cursa interna din PDL pentru desemnarea unui candidat la prezidentiale, precizand ca solutia pentru dreapta sa castige alegerile in 2014 este sa aiba un candidat comun.

Boc: Nu ma inscriu in competitia interna din PDL pentru prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a declarat, astazi, ca nu se va inscrie in cursa interna din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidentiale.

Emil Boc: Nu ma inscriu in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat, miercuri, ca nu se va inscrie in cursa interna din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidentiale si a spus ca solutia pentru ca formatiunile de dreapta sa castige alegerile in 2014 este sa aiba un.

Emil Boc: Nu ma inscriu in lupta interna din PDL pentru presedintie

Fostul prim-ministru Emil Boc a explicat, miercuri, ca nu va candida in interiorul PDL pentru nominalizarea unui candidat democrat liberal la prezidentiale, precizand ca singura maniera in care dreapta va.

Boc: nu ma inscriu in competitia interna din PDL pentru Presedintie

Primarul Clujul a sustinut ca nu se inscrie in competitia interna din PDL pentru Presedintie. El raspunde astfel afirmatiilor mai multor lideri PDL care-l dadeau drept candidatul potrivit pentru alegerile prezidentiale.

Predoiu vrea sa fie candidatul PDL la prezidentialele din 2014.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a anuntat, la Digi 24, ca se inscrie in cursa interna a partidului pentru a fi nominalizat la prezidentialele din 2014. Da, maine ma voi inscrie in cursa interna din PDL pentru prezidentiale. E o cursa care incepe imediat ce candidaturile vor fi validate si va dura pana in jur de 15 decembrie. E o cursa care va desemna acel candidat care poate sa infranga un contracandidat al stangii. PDL face un efort fara precedent, e primul partid care nu .

Catalin Predoiu: Victor Ponta se afla sub o presiune din partid careia nu ii poate face fata (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PDL, CatalinPredoiu, a declarat, marti, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca premierul Victor Ponta se afla sub o presiune careia nu ii poate face.

Opozitia iese la bataie. Catalin Morosanu, sef peste tineretul PDL din Iasi.

Luptatorul de K1 Catalin Morosanu a fost desemnat liderul organizatiei de tineret a filialei judetene a PDL Iasi, dupa ce a fost ales, in 2012, consilier judetean pe listele democrat-liberalilor. Voi avea o misiune dificila, pentru ca pana in noiembrie trebuie sa organizez alegeri la tineret in cele o suta de localitati ale judetului. Este o experienta de viata, mi-a intrat politica in sange. Daca nu intram noi tinerii in politica, ce facem? Trebuie sa luam taurul de coarne, a declarat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )