Libnet.ro
UNICEF

00:07

Catalin Tolontan, amanunte despre ancheta Hexi Pharma. Rabdare, vor veni lamuriri in urmatoarele zile

Antena3 Antena3,
Catalin Tolontan, amanunte despre ancheta Hexi Pharma. Rabdare, vor veni lamuriri in urmatoarele zile

Jurnalistul Catalin Tolontan a vorbit, joi, la Subiectiv, despre relatia sa cu Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea. Aceasta a dat de inteles in mai multe randuri ca ea ar. continuă pe Antena3

Cornel Nistorescu, despre afacerea Hexi Pharma: in plin scandal, Klaus Iohannis tine umbrela de imagine pentru toate institutiile de forta

Jurnalistul Cornel Nistorescu a scris pentru Cotidianul. ro despre bomba care a aparut in presa in urma descoperirii afecerii Hexi Pharma. Afacerea Hexi Pharma para a fi un mijloc perfect si de neoprit .

Flori Dinu, despre scandalul Hexi Pharma: Cred ca in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru multe alte interese (VIDEO)

Directorul general al Hexi Pharma, Fori Dinu, a declarat joi ca in ultimul an compania pe care o conduce avea o cota de piata de 20% si ca singurele nereguli sesizate pana acum au legatura cu.

Ioan Talpes, fost sef SIE, despre scandalul Hexi Pharma: Nu cred ca CIA a organizat prin Romania astfel de actiuni, desi in logica spionajului asa ceva este posibil (VIDEO)

Fosta sotie a lui Dan Condrea a facut dezvaluiri care arunca in aer intreg sistemul medical. Laura Georgescu sustine ca patronul Hexi Pharma era ofiter SIE, ca a fost filat in permanenta de se.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre patronul Hexi Pharma

Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori.

Dacian Ciolos, despre scandalul Hexi Pharma: Trebuie sa decidem daca vrem sa ne asumam anumite schimbari

Nu este rolul premierului sa ceara analiza in CSAT a activitatii serviciilor de informatii dupa scandalul Hexi Pharma, a declarat Dacian Ciolos la digi24. ro. Au mai fost discutate la alte.

Stelian Tanase, despre scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea nu a fost singur decat in clipa mortii. El nu putea dezvolta o asemenana afacere fara complicitati multiple la nivel inalt in institutii importante

Stelian Tanase a scris intr-o postare pe blogul personal ca in spatele afacerii Hexi Pharma au existat mai multe institutii, iar marea problema este aflarea acestora, potrivit dcnews. ro. Stelian.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi (VIDEO)

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Romania e codasa la absorbtia fondurilor europene, dar lui Dincu ii arde de analize sociologice. Ce parere are vicepremierul despre cazul Hexi-Condrea

In timp ce avem cea mai proasta cota de absorbtie a fondurilor europene, Ministrului de resort si vicepremier!) ii arde de analize sociologice! El a sustinut despre cazul Hexi Pharma si cel al mortii.

Tolontan, despre declaratiile directorului Hexi Pharma: A raspuns ceea ce a putut sa raspunda. Traim intr-o tara libera, in care ne putem informa publicul in continuare (VIDEO)

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Acuzata ca ar fi mituit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )