Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre patronul Hexi Pharma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre patronul Hexi Pharma

Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori. continuă pe Ziarul Bursa

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SIE

ACTUALIZARE 19:48 Dincu, despre decesul lui Condrea: Nu cred in scenarii, astept o varianta rationala, cu probe Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat astazi ca ipotezele vehiculate in cazul decesului patronului Hexi Pharma sunt mai degraba scenarii care nu au legatura cu realitatea si a punctat ca nu crede in acestea. --------- Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori, transmit televiziunile de stiri.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SIE

Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori, transmit televiziunile de stiri.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri incredibile despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SRI: Am probe ca era filat!

Fosta sotie a lui Dan Condrea a venit joi dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar.

Noi detalii ies la iveala in scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea, marturisiri despre dezinfectanti, chiar inaintea mortii

Scandalul Hexi Pharma scoate la lumina mai multe detalii, printre care si faptul ca Dan Condrea a vorbit cu angajatii sai chiar inaintea mortii, potrivit stiripesurse. ro. Patronul firmei Hexi Pharma Dan.

Dan Condrea, inmormantat miercuri: Patronul Hexi Pharma va avea parte de slujba religioasa intrucat nu este clar daca s-a sinucis sau nu

Dan Condrea urmeaza sa fie inmormantat miercuri, informeaza B1 TV. Trupul neinsufletit al patronului Hexi Pharma se afla la Biserica Sfanta Vineri din Capitala. Condrea va avea parte de.

Fosta sotie a lui Condrea: Fetita mi-a spus: De miercuri nu l-am mai vazut pe tati

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a spus joi, la Antena 3, ca fiica sa i-a spus ca nu si-a mai vazut tatal inca de miercuri, iar in momentul accidentului patronului Hexi, copilul nu mai.

Declaratii socante facute de fosta sotie a lui Condrea: Am fost dusa intr-un centru in care se opera cu metode naziste. Totul a fost facut la ordinul DGIPI si al lui Vasile Blaga

Laura Georgescu a fost sotia lui Dan Condrea, a facut declaratii socante la Antena 3. Aceasta a fost intrebata daca a fost internata la o clinica psihiatrica. Fosta sotie a patronului Hexi Pharma a.

Fosta sotie a lui Dan Condrea face DEZVALUIRI privind afacerile Hexi Pharma si despre trecutul omului de afaceri

Fosta sotie a lui Dan Condrea face dezvaluiri privind afacerile Hexi Pharma. Laura Georgescu spune de cativa ani ca firma nu respecta reteta originala a dezinfectantilor care ajungeau in spitale. De asemenea, femeia spune ca sotul ei ar fi fost ofiter SIE si ca in anturajul lui erau ofiteri de la SIE si SRI.

O parte din presa oculteaza subiectul Hexi Pharma. Nistorescu: De ce Hotnews si Ziare.com nu dau nimic despre dezvaluirile facute de fosta sotie a lui Dan Condrea? (VIDEO)

In pofida faptului ca dezinfectantii Hexi Pharma au atins securitatea nationala, punand in pericol viata romanilor, declaratiile incendiare facute, joi dimineata, de fosta sotie a lui Da.

Fosta sotie a lui Dan Condrea face acuzatii dure la adresa SRI

Fosta sotie a lui Dan Condrea face acuzatii dure la adresa SRI. O masina din curtea Laurei Condrea, fosta sotie a patronului Hexi Pharma, are un mesaj dur scris pe parbriz: Magda Condrea, victima dementil.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )