Libnet.ro
UNICEF

11:45

Catalin Tolontan, editorial memorabil despre Simona Halep

Antena3 Antena3,
Catalin Tolontan, editorial memorabil despre Simona Halep

Cu piciorul sting in piuneze si simtindu-se rau, Simona Halep a jucat finala de la Toronto cu tensiometrul pe brat. in setul al doilea, altii l-ar fi chemat pe Raed Arafat, dar ea s-a luptat. Au fost ore. continuă pe Antena3

Sloane Stephens, despre Simona Halep: E chiar fantastica. Este foarte puternica, are un joc solid si foarte consistent

Jucatoarea americana de tenis Sloane Stephens este impresionata de evolutia Simonei Halep, spunand despre romanca noastra ca este o jucatoare fantastica. Simona este o jucatoare grozava. Este foarte.

Victor Hanescu, despre Simona Halep: Antrenorul nostru imi spunea ca o sa ajunga mare

Victor Hanescu a vorbit la Adevarul Live despre ascensiunea Simonei Halep si a tenisului feminin romanesc din ultima perioada.

Simona Halep la Toronto: schimba antrenorii pe banda, dar vrea sa lucreze cu acelasi om toata cariera. Cine e ea

Simona Halep a depasit perioada critica din ultimele luni si va juca, duminica ora 20. 00, Dolce Sport 2), in finala de la Rogers Cup. Eliberata de presiune, ea a gasit timp pentru a vorbi despre planurile ei de viitor.

Simona Halep la Toronto: Romanca a jucat catastrofal in primul set, dar e in semifinale, dupa o revenire de poveste

Simona Halep e in semifinalele turneului de la Toronto, dupa ce a eliminat campioana en-titre, Agnieszka Radwanska Polonia, 14 WTA), la capatul unui meci dramatic.

Simona Halep vs Belinda Bencic 6-7 (5), 7-6 (4), 0-4. Simona ABANDONEAZA, dupa un meci incredibil

Simona Halep se va intalni duminica seara, de la ora 20. 00, cu elvetianca Belinda Bencic, in finala turneului Premier 5 de la Toronto. Daca va castiga acest meci, Halep se afla la un joc distanta de cel de-al 12-lea titlu WTA din cariera.

Simona Halep-Belinda Bencic. Criza de nervi in timpul meciului lui Halep.Bencic ia primul set LIVE TEXT

Simona Halep-Belinda Bencic. Halep isi pierde serviciul si abia mai merge pe teren. Halep mai cere un time out medical, medicul si fizioterapeutul turneului incearca sa o ajute pe romanca.

Simona Halep a abandonat in finala la Toronto. Romanca are probleme serioase la piciorul stang

Simona Halep abadoneaza in finala la Toronto. Simona Halep-Belinda Bencic. Halep isi mai pierde o data serviciul. Simona incepe prost setul decisiv si isi pierde serviciul.

Simona Halep pierde prin abandon finala de la Toronto

Dupa 2 ore si 28 de minute de lupta intensa, Simona Halep a trecut terenul si a strans mana Belindei Bencic, jucatoare in fata careia s-a inclinat din cauza unei indisponibilitati fizice. Halep a pierdut primul set la tie-break si s-a chinuit teribil pentru a sta pe picioare in setul al doilea. Condusa cu 5-3, Halep a tras de ea si a fortat ramanerea pe teren, desi starea ei fizica arata ingrijorator. Halep a echilibrat situatia prin castigarea tiebreak-ului, dar a abandonat dupa pierderea primelor trei game-uri din setul al doilea.

LIVE Text, ora 20.00: Simona Halep vs Belinda Bencic 6-7 (5), 3-4. Halep, la a treia interventie medicala

Simona Halep se va intalni duminica seara, de la ora 20. 00, cu elvetianca Belinda Bencic, in finala turneului Premier 5 de la Toronto. Daca va castiga acest meci, Halep se afla la un joc distanta de cel de-al 12-lea titlu WTA din cariera.

WTA Toronto, finala: Simona Halep vs Belinda Bencic 6-7(5), 7-6(4), 0-3 - Simona a abandonat din cauza problemelor fizice dupa eforturi supra-omenesti

Simona Halep a pierdut finala turneului Premier 5 de la Toronto, dupa ce a abandonat la 3-0 in decisiv pentru Belinda Bencic 18 ani, Elvetia, a trecut in semifinale de Serena Williams). Dupa ce a cedat la tiebreak primul set la 5), Simona a avut mari probleme fizice in al doilea, dar a luptat incredibil si a trimis disputa in setul trei a castigat cu 7-4 al doilea tiebreak al finalei). Pana la urma, coplesita de dureri, Halep a luat decizia de a renunta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )