Libnet.ro
UNICEF

01:05

in cate dosare penale este cercetat Liviu Dragnea in acest moment si care sunt acestea

B1 B1,
in cate dosare penale este cercetat Liviu Dragnea in acest moment si care sunt acestea

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD care in prezent ispaseste o pedeapsa cu inchisoarea pentru instigare la abuz in serviciu, s-a ales cu un nou dosar de coruptie. Fostul lider PSD este acuzat de procurorii. continuă pe B1

Liviu Dragnea, urmarit penal de DNA in dosarul vizitei in SUA la instalarea lui Donald Trump

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat joi seara inceperea urmaririi penale a fostului lider PSD Liviu Dragnea, pentru trafic de influenta si folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, in dosarul vizitei pe care a facut-o in Statele Unite in 2017, la ceremoniile de instalare a lui Donald Trump la casa Alba. in prezent, Liviu Dragnea este incarcerat la penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare. in acelasi dosar este urmarit penal si consulul general al Romaniei la Bonn, Gheorghe Dimitrescu, fost consilier al lui Florin Iordache.

Judecatoria Sectorului 5 a decis ca Liviu Dragnea poate lucra in cadrul Penitenciarului Rahova. Decizia este definitiva

Judecatoria Sectorului 5 a decis vineri, ca fostul lider PSD, Liviu Dragnea, sa poata lucra in cadrul Penitenciarului Rahova, iar decizia magistratilor este definitiva. Conducerea penitenciarului il sanctionase pe Dragnea cu retragerea de la munca pe o perioada nedeterminata dupa ce acesta a acordat un interviu Ancai Alexandrescu, fara a a avea aprobare in acest sens.

170 de dosare penale au fost deschise in urma asaltului de la Capitoliu, iar numarul inculpatilor ar putea ajunge cateva sute

In urma asalatului de la Capitoliul din Washington, din cursul saptamanii trecute, peste 170 de simpatizanti ai lui Donald Trump s-au ales cu dosare penale. Totusi, numarul total al inculpatilor ar putea ajunge.

ASALT ASUPRA CAPITOLIULUI: 170 de dosare penale deschise

Peste 170 de simpatizanti ai presedintelui Donald Trump care au participat saptamana trecuta la asaltul asupra Capitoliului la Washington au dosare penale, numarul lor urmand sa ajunga probabil la cateva sute, a declarat ieri un procuror, care a vorbit despre o investigatie de o amploare fara precedent in istoria FBI-ului.

IN URMA ASALTULUI ASUPRA CAPITOLIULUI: 170 de dosare penale au fost deschise

Peste 170 de simpatizanti ai presedintelui Donald Trump care au participat saptamana trecuta la asaltul asupra Capitoliului la Washington au dosare penale, numarul lor urmand sa ajunga probabil la cateva sute, a declarat ieri un procuror, care a vorbit despre o investigatie de o amploare fara precedent in istoria FBI-ului.

Conducerea Penitenciarului Rahova este obligata de instanta sa ii permita lui Liviu Dragnea sa munceasca

Judecatoria Sectorului 5 a decis vineri admiterea unei plangeri depuse de Liviu Dragnea si astfel sa oblige Penitenciarul Rahova, acolo unde este incarcerat Dragnea, sa ii permita fostului lider PSD sa munceasca, se arata in minuta instantei, potrivit g4media.

Ce acuzatii i se aduc lui Liviu Dragnea in dosarul vizitei in SUA si ce pedeapsa risca daca va fi gasit vinovat in instanta

Liviu Dragnea, aflat la inchisoare in prezent pentru condamnarea din dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, este protagonistul unui nou dosar. De aceasta data, fostul presedinte al PSD este urmarit.

Liviu Dragnea este urmarit penal intr-un dosar legat de vizita din SUA din 2017

Fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal intr-un alt do.

Ce este cererea de revizuire a pedepsei, care l-ar fi putut elibera pe Liviu Dragnea din inchisoare

Liviu Dragnea continua demersurile pentrua fi eliberat din inchisoare. in cadrul termenului programat in aceasta saptamana de inalta Curte de Casatie si justitie ICCJ), fostul sef al PSD a cerut.

Victorie pentru Liviu Dragnea! Penitenciarul Rahova, obligat de instanta sa il scoata pe acesta la munca

In sedinta publica de astazi, 15 ianuare 2021, magistratii au hotarat ca Penitenciarul Rahova trebuie sa ia masurile legale pentru a-i permite lui Liviu Dragnea sa presteze activitati lucrative cu caracter gospodaresc. Decizia este definitiva!.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2135 seconds )