Libnet.ro
UNICEF

16:16

Judecatoria Sectorului 5 a decis ca Liviu Dragnea poate lucra in cadrul Penitenciarului Rahova. Decizia este definitiva

Adevărul Adevărul,
Judecatoria Sectorului 5 a decis ca Liviu Dragnea poate lucra in cadrul Penitenciarului Rahova. Decizia este definitiva

Judecatoria Sectorului 5 a decis vineri, ca fostul lider PSD, Liviu Dragnea, sa poata lucra in cadrul Penitenciarului Rahova, iar decizia magistratilor este definitiva. Conducerea penitenciarului il sanctionase pe Dragnea cu retragerea de la munca pe o perioada nedeterminata dupa ce acesta a acordat un interviu Ancai Alexandrescu, fara a a avea aprobare in acest sens. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea se poate intoarce sa lucreze la atelierul auto de la Penitenciarul Rahova - decizie definitiva a instantei

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, incarcerat la Penitenciarul Rahova, se poate intoarce sa lucreze la atelierul auto al inchisorii, potrivit unei decizii definitive a instantei. Conducerea penitenciarului il sanctionase pe Dragnea cu retragerea de la munca dupa ce acesta, fostul lider al PSD, i-a acordat un interviu fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, fara a avea aprobarea penitenciarului.

Conducerea Penitenciarului Rahova este obligata de instanta sa ii permita lui Liviu Dragnea sa munceasca

Judecatoria Sectorului 5 a decis vineri admiterea unei plangeri depuse de Liviu Dragnea si astfel sa oblige Penitenciarul Rahova, acolo unde este incarcerat Dragnea, sa ii permita fostului lider PSD sa munceasca, se arata in minuta instantei, potrivit g4media.

Jador are probleme cu legea. De ce trebuie sa se prezinte la Judecatoria Sectorului 1

A plecat in Republica Dominicana pentru noul sezon Survior de la Kanal D, dar acum trebuie sa se prezinte la Judecatoria Sectorului 1. Jador are probleme cu legea, spre surprinderea tuturor. Iata cu ce a gresit concurentul din echipa Faimosilor. Jador, probleme cu politistii rutieri De cateva zile, Jador se afla in Republica Dominicana unde .

Ce este cererea de revizuire a pedepsei, care l-ar fi putut elibera pe Liviu Dragnea din inchisoare

Liviu Dragnea continua demersurile pentrua fi eliberat din inchisoare. in cadrul termenului programat in aceasta saptamana de inalta Curte de Casatie si justitie ICCJ), fostul sef al PSD a cerut.

Liviu Dragnea a ajuns la DNA. Ce legatura are cu Donald Trump

Joi, Liviu Dragnea a fost transportat de la Penitenciarul Rahova la sediul DNA. Fostul lider PSD a fost chemat pentru audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Ce legatura are Liviu Dragnea cu Donald Trump Liviu Dragnea a fost chemat la DNA pentru a fi audiat, urmand sa fie pus sub acuzare pentru trafic de influenta .

Liviu Dragnea, urmarit penal de DNA in dosarul vizitei in SUA la instalarea lui Donald Trump

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat joi seara inceperea urmaririi penale a fostului lider PSD Liviu Dragnea, pentru trafic de influenta si folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, in dosarul vizitei pe care a facut-o in Statele Unite in 2017, la ceremoniile de instalare a lui Donald Trump la casa Alba. in prezent, Liviu Dragnea este incarcerat la penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare. in acelasi dosar este urmarit penal si consulul general al Romaniei la Bonn, Gheorghe Dimitrescu, fost consilier al lui Florin Iordache.

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a da explicatii in legatura cu intalnirea pe bani cu Donald Trump din 2017

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost citat, joi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta in dosarul vizitei din SUA la inaugurarea presedintelui Donald Trump din ianuarie 2017. Atunci,PSD 100. 000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea cat mai curand posibil intalniri la varful administratiei americane. Cina cu Trump i-ar fi costat pe cei doi PSD-isti intre 500. 000 si 1 milion de dolari.

Gheorghe Dimitrescu, consulul din Germania urmarit penal alaturi de Liviu Dragnea, a fost retras din functie, de catre premierul Florin Citu

Gheorghe Dimitrescu, consulul Romaniei de la Bonn, din Germania, urmarit penal alaturi de fostul sef al PSD Liviu Dragnea, a fost revocat din functie, de catre premierul Florin Citu. Informatia a fost.

Liviu Dragnea a scapat de dosarul Brazilia. Presupusele fapte ale fostului sef al PSD s-ar fi prescris

Veste buna pentru Liviu Dragnea. DNA a clasat la inceputul anului dosarul Brazilia. Pentru o parte dintre acuzatii nu ar fi existat suficiente probe, iar alte presupuse fapte s-ar fi prescris, informeaza.

Ce acuzatii i se aduc lui Liviu Dragnea in dosarul vizitei in SUA si ce pedeapsa risca daca va fi gasit vinovat in instanta

Liviu Dragnea, aflat la inchisoare in prezent pentru condamnarea din dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, este protagonistul unui nou dosar. De aceasta data, fostul presedinte al PSD este urmarit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )