Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cateva impresii despre noul primar general interimar al Capitalei si ce probleme trebuie rezolvate urgent

Hotnews Hotnews,
 Cateva impresii despre noul primar general interimar al Capitalei si ce probleme trebuie rezolvate urgent

Razvan Sava PNL) a fost ales marti de majoritatea tacita PNL-PSD din Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) in functia de primar general interimar. Inainte de a fi nominalizat de PNL pentru aceasta functie, Razvan Sava a fost incepand din 2012 consilier general si presedintele Comisiei pentru Utilitati Publice din CGMB. In cei trei ani de mandat, acesta a fost o prezenta tacuta, neremarcandu-se prin luari de cuvant sau proiecte de hotarare, iar pe site-ul municipalitatii nu este de gasit raportul sau de activitate. Astfel ca, atunci cand PNL a anuntat ca este candidatul sustinut de partid, toata lumea se intreba cine este acest domn si de unde a aparut. continuă pe Hotnews

Ovidiu Raetchi: PNL trebuie sa isi asume urgent conducerea Primariei Capitalei si sa numeasca un primar general interimar

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca in actualul context, PNL trebuie sa isi asume de urgenta conducerea interimara a Primariei Capitalei, mai ales ca problemele Bucurestiului se agraveaza pe masura ce trece timpul in care administratia locala nu isi face treaba.

Primarul general interimar al Capitalei a fost demis

ACTUALIZARE 16:18 Consilierii generali ai Primariei Municipiului Bucuresti au votat anularea hotararii prin care Stefanel Dan Marin a fost pus primar general interimar, transmit televiziunile de stiri. * PNL Bucuresti a initiat procedura de demitere a primarului Capitalei.

Cine ar putea fi noul PRIMAR interimar al Bucurestiului

PNL a comunicat, marti seara, ca a demarat procedura pentru formarea unei noi majoritati in interiorul Consiliului General.

PSD si PNL intentioneaza sa-l schimbe din functie pe primarul interimar al Capitalei

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, ar putea fi destituit din functie prin votul consilierilor generali ai PSD si PNL, care il acuza pe acesta de incompetenta, insa cele doua partide nu s-au inteles si asupra unui inlocuitor, au declarat, pentru Mediafax, surse politice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )