Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cateva sfaturi pentru turistii care merg in Grecia. La ce se pot astepta cei care viziteaza tara pana la referendum

Hotnews Hotnews,
 Cateva sfaturi pentru turistii care merg in Grecia. La ce se pot astepta cei care viziteaza tara pana la referendum

Guvernul din Grecia a decis ca retragerile de bani din ATM-urile bancare vor fi limitate la 60 de euro pe zi, iar bancile vor ramane inchise pana pe 7 iulie, adica dupa doua zile dupa referendumul anuntat de premierul Alexis Tsipras si aprobat de parlament. In tot acest timp, multi dintre greci au luat cu asalt supermarketurile si benzinariile, iar turistii care se pregatesc de vacanta in Grecia se intreaba cum ii poate afecta criza actuala. Vezi o lista cu sfaturi. continuă pe Hotnews

Guvernul elen: Turistii straini care viziteaza Grecia pot retrage de la bancomate cati euro doresc. Euro scade usor in fata dolarului

Turistilor straini care viziteaza Grecia in aceste zile nu li se va aplica masura de limitare a retragerilor de numerar de la bancomatele elene, se arata intr-o declaratie facuta duminica noaptea de catre reprezentanti ai Guvernului, citati de presa locala. Singura limita privind retragerile turistilor este cea reglementata de banca la care turistii isi au cardurile, se mai arata in declaratia citata. Reamintim ca limitarea retragerilor de la ATM-uri in cazul titularilor de carduri grecesti nu este inca dispusa oficial, fiind o recomandare a Consiliului de stabilitate financiara din Grecia. Pentru a deveni oficiala, recomandarea trebuie aprobata de Guvern si apoi adoptata printr-un decret prezidential.

Vesti foarte proaste pentru fanii care merg la Festivalul Electric Castle

Miile de fani care vor sa-si vada artistii favoriti concertand la Electric Castle au mai primit o veste proasta: din cauza ploii mocanesti care a cazut joi toata ziua si care nu se va oprti nici vineri, .

MAE recomanda romanilor care merg in Grecia sa aiba bani lichizi pentru acoperirea cheltuielilor

Ministerul Afacerilor Externe recomanda romanilor care calatoresc in Grecia sa aiba asupra loc bani lichizi suficienti pentru acoperirea cheltuielilor in cazul unor intreruperi ale activitatilor bancare,.

VESTE BUNA pentru romanii care pleaca in concediu. Iohannis a semnat Legea voucherelor pentru vacanta

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii de la stat si de la privat sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

UberBOAT: Compania extinde serviciile pentru pasagerii care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor

Compania Uber a lansat la Istanbul un nou serviciu - serviciul de trasport pe apa pentru cei care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor. Optiuena va fi disponibila cant utilizatorii sunt in apropierea ei.

GHID Ce trebuie sa stie romanii care isi petrec vacanta in Grecia

Romanii care isi petrec vacanta in Grecia sau care si-au programat deja concediile in insulele elene trebuie sa tina cont de cateva sfaturi pentru a evita eventualele neplaceri determinate de situatia actuala din acest stat.

Subiectele zilei: Mesajul BNR pentru romanii care au bani la bancile grecesti; Cum a ajuns Moldova sa depinda de Dorin Chirtoaca; Becali si Netoiu au publicat carti plagiate de pe internet! Cum functioneaza afacerea care ii transforma pe puscariasi in oa

Dragnea vrea ca PSD sa iasa de la guvernare. In asteptarea lui Victor Ponta, in PSD se contureaza doua tabere. Dragnea si Oprisan ar prefera iesirea de la guvernare, in timp ce Plumb, succesoarea provizorie a lui Ponta, sustine continuarea guvernarii. Primele efecte ale negocierilor esuate dintre Grecia si Europa. Turisti din tara, refuzati de hotelieri la plata cu cardul. Turistii din Grecia sunt sfatuiti sa nu se bazeze pe carduri, ca sa nu se alature cetatenilor eleni ce stau la cozi la bancomate.

Sfatul MAE pentru romanii care vor sa plece in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor suficienti bani lichizi pentru acoperirea tuturor cheltuielilor in eventualitatea unor intreruperi ale.

Recomandarea MAE pentru cetatenii romani din Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor suficienti bani lichizi pentru acoperirea tuturor cheltuielilor in eventualitatea unor.

Un europarlamentar PSD cere convocarea CSAT pentru evaluarea crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )