Libnet.ro
UNICEF

14:00

UberBOAT: Compania extinde serviciile pentru pasagerii care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor

B1 B1,
UberBOAT: Compania extinde serviciile pentru pasagerii care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor

Compania Uber a lansat la Istanbul un nou serviciu - serviciul de trasport pe apa pentru cei care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor. Optiuena va fi disponibila cant utilizatorii sunt in apropierea ei. continuă pe B1

Uber lanseaza serviciul de transport pe apa UberBOAT in Istanbul

Uber Technologies a lansat la Istanbul serviciul de transport pe apa UberBOAT, pentru pasagerii care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor, in timp ce in Franta serviciul de taximetrie al companiei a provocat proteste violente ale soferilor de taxi, iar.

Vesti foarte proaste pentru fanii care merg la Festivalul Electric Castle

Miile de fani care vor sa-si vada artistii favoriti concertand la Electric Castle au mai primit o veste proasta: din cauza ploii mocanesti care a cazut joi toata ziua si care nu se va oprti nici vineri, .

Zece cadouri pentru cei care au luat zece la Evaluarea Nationala

Daca vreti sa rasplatiti performante remarcabile la Evaluarea Nationala, Smuff. ro va ofera cateva idei de cadouri extrem de interesante. in cazul in care cei apropiati au obtinut rezultate de exceptie laEvaluarile Nationale, Smuff. ro va ofera posibilitatea de a-i rasplati pe acestia intr-un mod cat se poate de frumos. De la ceasuri din lemn si pana la [] Zece cadouri pentru cei care au luat zece la Evaluarea Nationala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Zece cadouri pentru cei care au luat 10 la Evaluarea Nationala

Daca vreti sa rasplatiti performantele remarcabile la Evaluarea Nationala, avemcateva idei de cadouri interesante. in cazul in care elevii din familie au obtinut rezultate de exceptie laEvaluarile Nationale, ne-am gandit sa iti oferim o lista cu cadouri pe care sa le oferi. Este oposibilitatea de a-i rasplati pe acestia intr-un mod cat se poate de [] Zece cadouri pentru cei care au luat 10 la Evaluarea Nationala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )