Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sfatul MAE pentru romanii care vor sa plece in Grecia

Antena3 Antena3,
Sfatul MAE pentru romanii care vor sa plece in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor suficienti bani lichizi pentru acoperirea tuturor cheltuielilor in eventualitatea unor intreruperi ale. continuă pe Antena3

UberBOAT: Compania extinde serviciile pentru pasagerii care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor

Compania Uber a lansat la Istanbul un nou serviciu - serviciul de trasport pe apa pentru cei care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor. Optiuena va fi disponibila cant utilizatorii sunt in apropierea ei.

Avertizare MAE pentru cetatenii romani aflati in Grecia: Transportatorii vor intra in greva de avertisment pe 30 iunie

Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Grecia ca pe 30 iunie vor fi afectate toate categoriile de transportatori maritimi din.

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei, apreciind ca intrarea Greciei in.

Solicitare de la Bruxelles: E nevoie de o sedinta CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei .

Mesajul BNR pentru romanii cu credite la bancile grecesti

Purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu, a declarat, duminica, la Digi24, ca romanii care au depozite sau rezerve in bancile cu capital grecesc din tara nu au de ce sa isi faca probleme, intrucat instututia este pregatita pentru orice fel de scenariu.

80% dintre romanii care cumpara vacante de lux se documenteaza online

80% dintre romanii care cumpara pachete de vacanta de lux aleg sa se documenteze mai intai online in legatura cu ofertele agentiilor, conform unui studiu intern realizat de agentia de turism Paralela 45.

Vesti foarte proaste pentru fanii care merg la Festivalul Electric Castle

Miile de fani care vor sa-si vada artistii favoriti concertand la Electric Castle au mai primit o veste proasta: din cauza ploii mocanesti care a cazut joi toata ziua si care nu se va oprti nici vineri, .

A doua editie a loteriei bonurilor fiscale. Ce trebuie sa stie romanii care au strans bonuri fiscale

Duminica aceasta are loc a doua editie a loteriei bonurilor fiscale care ofera un premiu total de un milion de lei. Premiul va fi impartit intre 100 de castigatori. La editia a doua a loteriei bonurilor fiscale pot participa rom .

Loteria bonurilor fiscale: Duminica, la ora 17:00, are loc o noua extragere la care vor participa bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai 2015

A doua extragere din cadrul Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminica, 28 iunie, la ora 17. La extragere vor participa bonurile fiscale emise in perioada 29 martie - 31 mai 2015. Noile reguli spun ca trebuie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )