Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani castiga actorii din serialul Las Fierbinti. Adrian Vancica, alis Celentano, este cel mai bine platit (GALERIE FOTO-VIDEO)

B1 B1,
Cati bani castiga actorii din serialul Las Fierbinti. Adrian Vancica, alis Celentano, este cel mai bine platit (GALERIE FOTO-VIDEO)

In fiecare seara de marti si joi, romanii se aduna in fata televizoarelor pentru satiricul serial Las Fierbinti. Dupa 8 ani de difuzare, episoadele productiei inca tin oamenii lipiti de televizor, ceea ce. continuă pe B1

Simona Halep a dat lovitura vietii. Cati bani a castigat din publicitate, pe langa suma fabuloasa din tenis

Simona Halep este una din cele mai prolifice sportiv romance. in ultimii ani valoarea ei, nu numai ca sportiv, a crescut considerabil. Odata pentru sumele castigate la turneele la care a participat, si doi, datorita contractelor de sponsorizare. Companii ca Nike, Hublot, Adidas, Mercedes-Benz, etc. , au semnat contracte mari cu sportiva noastra. Simona Halep a .

Cum a ajuns Gianina din Las Fierbinti vedeta la BBC. Ce rol deocheat are la postul TV

Gianina din Las Fierbinti a devenit vedeta la postul de televiziune BBC. Mai precis, Anda Dumitra, in varsta de 32 de ani, care a devenit celebra dupa ce a interpretat personajul Geanina din serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a fost distribuita intr-o drama care va fi difuzata de bostul britanic BBC Two. Cum .

Cum arata acum actorii din Dr. Quinn. Timpul parca s-a oprit in loc pentru Jane Seymour si Joe Lando

In 1993, romanii consumau de zor serialul american Dr. Quinn. La aproape 30 de ani distanta, unii dintre actorii care au dat viata personajelor pot fi cu greu recunoscuti, in timp ce pentru altii parca s-a oprit timpul in loc, de exemplu, pentru Jane Seymour si Joe Lando. Jane Seymour si Joe Lando, la fel .

Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima. Cati bani primesc in plus de acum

Intarzierea urmatoare ii costp multi bani pe pensionari. Astfel, beneficiul a fost aprobat prin ordonante de urgenta in urma cu mai bine de trei luni, dar nu a ajuns nici acum la cei varstnici. Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima Prin urmare, este vorba despre tichetele pentru persoanele de peste 75 de ani, beneficiare .

Cati bani a castigat CFR Cluj dupa victoria cu CSKA Sofia. A luat deja din Europa League cat bugetul FCSB pe tot anul

CFR Cluj este pentru al doilea an la rand singura echipa romaneasca in grupele unei competitii europene. Si singura care are acces la sumele uriase pe care UEFA le pune la bataie. in ciuda faptului ca fondul a scazut din cauza pandemiei de coronavirus, reteta financiara ramane una excelenta. Doar pentru victoria de la Sofia, .

Brigitte Pastrama au pus pe jar Antenele. Cu cati bani s-au ars din cauza lor

Brigitte si Pastrama au cam comis-o de data asta. Sanctiunile curg lant din cauza reality show-ului celor doi soti de pe Antena Stars. Ce a decis Consiliul National al Audiovizualului in privinta emisiunii lor? Brigitte si Pastrama au comis-o. CNA, sanctiune in dreptul show-ului sotilor Unul din reality-urile rasarite in aceste vremuri tulburi pentru televiziune .

Cine este adevarata Gina Felea, sotia lui Malone, din serialul Baieti de oras, personajul parodiat de actrita Anca Dinicu (VIDEO)

Actrita Anca Dinicu devenit celebra cu memorabilul roldin serialul Baieti de oras, in care o interpreteaza pe Gina Felea, o romancacare locuieste in Italia si care cautafetelor pe.

Horoscopul banilor. Singurele 5 zodii care scot bani chiar si din piatra seaca

Banii n-aduc fericirea, dar o intretin, ar spune unii. Oricum ar fi, ei reprezinta una dintre cele mai importante resurse de care avem nevoie pentru a supravietui, sunt la baza tuturor deciziilor economice si a celor personale. Iar de aici incepe categorisirea. Daca unii prefera sa-i arunce pe fereastra, altii sunt adeptii economiilor pentru zilele .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )