Libnet.ro
UNICEF

15:00

Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima. Cati bani primesc in plus de acum

Playtech Playtech,
Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima. Cati bani primesc in plus de acum

Intarzierea urmatoare ii costp multi bani pe pensionari. Astfel, beneficiul a fost aprobat prin ordonante de urgenta in urma cu mai bine de trei luni, dar nu a ajuns nici acum la cei varstnici. Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima Prin urmare, este vorba despre tichetele pentru persoanele de peste 75 de ani, beneficiare . continuă pe Playtech

Cati bani castiga Vasile Muraru, chiar daca nu mai este Nae Lazarescu. Adevarul despre comediant

Cei mai multi dintre romani isi amintesc cu bucurie de unul din cele mai haioase cupluri de actori de la noi formate din Lazarescu si Muraru. Cum arata viata lui Vasile si cati bani castiga de cand a ramas fara regretatul sau partener? Cum arata viata lui Vasile Muraru fara Nae Lazarescu Au fost de .

Brigitte Pastrama au pus pe jar Antenele. Cu cati bani s-au ars din cauza lor

Brigitte si Pastrama au cam comis-o de data asta. Sanctiunile curg lant din cauza reality show-ului celor doi soti de pe Antena Stars. Ce a decis Consiliul National al Audiovizualului in privinta emisiunii lor? Brigitte si Pastrama au comis-o. CNA, sanctiune in dreptul show-ului sotilor Unul din reality-urile rasarite in aceste vremuri tulburi pentru televiziune .

Prefectul Capitalei, veste cumplita pentru persoanele infectate cu COVID-19: in Bucuresti nu mai sunt locuri la ATI. Unde vor fi dusi pacientii

Odata cu explozia cazurilor de COVID-19, vestile rele se tin lant. Dupa ce premierul Romaniei a anuntat introducerea unor noi restrictii in Capitala, o alta veste dramatica vine din partea prefectului, Gheorghe Cojanu, care declara ca nu mai exista paturi libere la ATI, in Capitala. De aceea, incepand de astazi, unul dintre spitalele din Bucuresti .

Top 10 cadouri uimitor de frumoase pentru cei mai buni prieteni

Cand vine vorba despre cadouri pentru prieteni, calitatea, originalitatea si durabilitatea ar trebui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )