Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV. S-a aflat salariul real al vedetei: ce surpriza

Playtech Playtech,
Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV. S-a aflat salariul real al vedetei: ce surpriza

Scandalul momentului o are in prim plan pe cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, Andreea Esca. Cu toate astea, vedeta ramane una din cele mai iubite si apreicate personalitati din mass-media romaneasca. Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV De-a lungul timpului salariul vedetei PRO TV a fost tema de . continuă pe Playtech

Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc. Cei care stau la bloc sigur nu stiau asta

Desi nu te-ai gandit prea mult la asta, in fiecare luna, odata cu plata cheltuielilor de intretinere, dai bani seriosi din buzunar si pentru salariul administratorului de bloc. Cati bani castiga de fapt lunar?! Sigur nu stiai asta! Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc Administratorii de bloc au venituri ce variaza intre .

Cati bani, incaseaza, de fapt, Florin Dumitrescu sa faca reclama pentru Lidl

Florin Dumitrescu s-a nascut pe 1 august 1987. in curand acesta va implini 33 de ani. La aceasta frumoasa varsta, el a reusit sa fie considerat unul dintre cei mai buni bucatari din tara. Printre sursele sale de venit, se numara si reclamele in care apare pentru Lidl. Cat incaseaza de fapt celebrul bucatar pentru .

Andreea Esca rupe tacerea, dupa disparitia de la Stirile PRO TV. Da, am fost bolnava

Luni, de la ora 19:00, la stirile PRO TV, intr-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca raspunde tuturor intrebarilor pe care toata lumea le-a pus in ultimele zile, dupa ce a fost diagnosticata cu noul coronavirus si a disparut de pe micile ecrane. Interviu de exceptie cu Andreea Esca dupa disparitia de la Stirile .

Ce se intampla acum cu Andreea Esca si Alexandre Eram. Desi sunt in acelasi spital, nu s-au vazut de o saptamana

Vestea ca stirista de la PRO TV este infectata cu noul coronavirus a facut inconjurul tarii. Mai mult, aceasta nu ar fi singurul membru din familie care a luat virusul. Se pare ca si sotul acesteia este internat. Ce se intampla acum cu Andreea Esca si Alexandre Eram?! Ce se intampla acum cu Andreea Esca .

Cazul Andreea Esca: Am avut COVID-19! Sotul ei a fost intubat la terapie intensiva!

Andreea Esca a fost infectata cu coronavirus si a dezvoltat boala COVID-19. La fel s-a intamplat si cu sotul si fiul ei. Partenerul ei de viata, din pacate, a dezvoltat o forma severa a bolii si petrecut multe zile la terapie intensiva. Prezentatoarea Stirilor Pro TV a povestit calvarul prin care a trecut.

De ce a participat Andreea Esca la petrecerea din Olimp si unde crede ca s-a infectat: Regret ca am lasat garda jos

Andreea Esca a marturisit in interviul de la Stirile Pro TV ca regreta faptul ca au existat momente cand a lasat garda jos, insa nu crede ca s-a infectat cu SARS-CoV 2 la petrecerea de la malul marii, unde nu s-ar fi respectat regulile de distantare sociala.

Andreea Esca, marturii cutremuratoare din infernul COVID! A izbucnit in lacrimi la TV: Nu sunt Dumnezeu...

La mai bine de o saptamana dupa ce vestea potrivit careia Andreea Esca ar fi fost infectata cu noul coronavirus a facut inconjurul internetului, vedeta PRO TV a facut si primele declaratii, intr-un interviu acordat colegilor sai, unde a explicat inclusiv de ce nu a ales sa faca publica toata aceasta problema.

Andreea Esca, dezvaluiri uluitoare dupa ce a fost infectata cu covid. A inceput sa planga, in direct la TV: prin ce a trecut, alaturi de sotul ei

Daca pana acum s-au vehiculat tot felul de idei, multe dintre acestea sub forma unor acuzatii aduse celebrei Andreea Esca, acum, adevarul a isit la iveala, dupa ce moderatoarea tv a decis sa vorbeasca despre cele intamplate. Andreea Esca, dezvaluiri uluitoare dupa ce a fost infectata cu Covid-19 in aceasta seara, in cadrul emisiunii Stirile .

Cum si-a dat seama Andreea Esca ca este si ea infectata: gatea cu usturoi si nu mai simtea mirosul

Intr-un interviu la Stirile ProTV, Andreea Esca 47 de ani) a confirmat ca atat ea, cat si sotul ei, Alexandre Eram 50 de ani), dar si unul dintre cei doi copii ai lor au avut COVID-19. Stirista a dat detalii despre starea lor de sanatate si a explicat cum si-a dat seama ca este infectata.

Andreea Esca: Da, am fost bolnava de Covid-19, atat eu, cat si sotul meu si unul dintre copii

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor ProTV, a confirmat luni seara ca a fost bolnava de Covid-19, la fel si sotul sau si unul dintre copii, dar ca toti trei sunt in prezent bine, ultimele rezultate ale testelor pentru coronavirus fiind negative.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )