Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc. Cei care stau la bloc sigur nu stiau asta

Playtech Playtech,
Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc. Cei care stau la bloc sigur nu stiau asta

Desi nu te-ai gandit prea mult la asta, in fiecare luna, odata cu plata cheltuielilor de intretinere, dai bani seriosi din buzunar si pentru salariul administratorului de bloc. Cati bani castiga de fapt lunar?! Sigur nu stiai asta! Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc Administratorii de bloc au venituri ce variaza intre . continuă pe Playtech

Cati bani, incaseaza, de fapt, Florin Dumitrescu sa faca reclama pentru Lidl

Florin Dumitrescu s-a nascut pe 1 august 1987. in curand acesta va implini 33 de ani. La aceasta frumoasa varsta, el a reusit sa fie considerat unul dintre cei mai buni bucatari din tara. Printre sursele sale de venit, se numara si reclamele in care apare pentru Lidl. Cat incaseaza de fapt celebrul bucatar pentru .

Cati bani a dat Mirel Radoi pe ceasuri si masini. Suma este din alta lume

Multi dintre actualii si fostii fotbalisti romani au ajuns sa aiba averi colosale, permitandu-si astfel diferitele crapicii. Printre fostii fotbalisti, actuali antrenori, se numara si Mirel Radoi care, dupa plecarea lui Cosmin Contra, a devenit antrenorul Echipei Nationale. Cati bani a dat Mirel Radoi pe ceasuri si masini Dupa ce a demonstrat ca poate face .

Ce avere are Alexandru Arsinel. Cati bani a strans intr-o viata din teatru si film

In urma cu doua luni, Alexandru Arsinel s-a mutat la Sinaia, motiv pentru care a decis ca poate inchiria casa pe care o detine im statiunea 2 Mai. Iata, asadar, cati bani ii costa pe turisti sa vina cateva zile la vila actorului. Ce avere are Alexandru Arsinel Alexandru Arsinel a fugit de caldura verii .

Cine este Gigi Hadid. Cati bani are si cine este tatal copilului ei

Gigi Hadid a revenit in atentia presei din lumea intreeaga datorita frumusetii sale, dar si a familiei din care provine. Cine este tanara, care sunt veniturile sale si cine este tatal copilului ei? Cine este Gigi Hadid? Gigi Hadid este una dintre cele mai bine platite supermodele din toata lumea, alaturi de sora sa mai .

Atentie pentru toti cei care au cont si card bancar. Ramai fara bani la aceasta banca daca nu spui de unde ii ai

Mai multi clienti ING acuza aceasta banca i-a contactat pentru a-i intreba din ce traiesc si de unde au bani in conturi. Ei au refuzat sa raspunda intrebarilor, astfel ca s-au trezit cu conturile inchise. Atentie pentru toti cei care au cont si card bancar De asemenea, unul dintre ei mai spune ca a fost .

Asistenta medicala, mesaj dur pentru cei care nu vor sa poarte masca: De ce sa moara lumea cand poate inca sa se bucure de viata? Pentru ca asa vrei tu?

Mesaj dur transmis de o asistenta medicala pentru cei care nu vor sa poarte masca. Marcela Vilcan, asistenta-sefa a Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean Alba, sustine ca purtarea m.

Noi reguli in Grecia: Amenda uriasa pentru cei care nu poarta masca in magazine! Cam cat o noapte de cazare la un hotel de lux

De sambata, mastile de protectie au devenit obligatorie in magazine, mai ales in supermarketuri. Guvernul de la Atena a anuntat ca cei care incalca aceasta regula vor fi aspru amendati.

Mesajul ministrului Sanatatii pentru cei care nu cred in coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!

Nelu Tataru a vorbit, in exclusivitate la Antena 3, despre cum se gestioneaza situatia pacientilor internati la Terapie Intensiva, in urma infectarii cu COVID-19. Ministrul Sanatatii le-a transmis un mesaj celor care nu cred in noul coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!.

Medic din Timisoara, mesaj ferm pentru cei care nu cred in virus: ii rugam sa vina la noi in spital, sa le aratam mortii

Cristian Oancea, manageruluiSpitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, este revoltat de teoriile care circula in ultima perioada ca virusul, care a ucis pana acum1. 988 de.

ANAF trimite la Casa de Sanatate pe cei care figureaza ca nu mai sunt asigurati

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) anunta pe site-ul propriu ca persoanele care au fost in somaj tehnic si apar neasigurate la sistemul de sanatate trebuie sa se adreseze Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). De precizat, asa cum si HotNews. ro a scris, multe persoane, care au fost in somaj tehnic, figureaza ca nu au cotizat la Casa de Sanatate, desi au avut contributiile platite. Casa de Sanatate dadea de inteles, intr-un punct de vedere, ba ca ar fi vina angajatorilor, ca ar fi completat gresit Declaratia 112, ba ca isi iau datele din ANAF. Ulterior, Ministerul Finantelor a dat vina pe CNAS.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )