Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati romani s-au uitat la finala Euro 2016 difuzata de Pro TV

Adevărul Adevărul,
Cati romani s-au uitat la finala Euro 2016 difuzata de Pro TV

Finala Euro 2016 dintre Franta si Portugalia a tinut capul de afis al serii de duminica, Pro TV inregistrand cele mai bune audiente la nivel national si nu numai. continuă pe Adevărul

Finala Euro 2016: Cum a reactionat internetul la victoria Portugaliei

In finala Euro 2016, Portugalia a castigat pentru prima oara titlul de Campioana Europeana impotriva Frantei, tara-gazda a meciului. Golul victoriei a fost marcat in minutul 109 de catre Eder. Nationala de fotbal a Portugaliei a ajuns cu greu in finala EURO 2016. A trecut de grupe cu emotii, dupa 3 egaluri: 1-1 cu Islanda, 0-0 [].

FINALA EURO 2016. Panica dupa accidentarea lui Cristiano Ronaldo! Ce mesaj a postat mama fotbalistului

Cristiano Ronaldo a iesit in lacrimi de pe teren in finala Euro 2016, inca din minutul 25, dupa o intrare a lui Payet. Imaginile cu Cristiano in lacrimi au produs panica si la Real Madrid,.

FINALA EURO 2016. Incidente in apropierea fan-zone-ului de langa Turnul Eiffel. Politia a intervenit in forta! - VIDEO

Fortele de ordine franceze au fost nevoite sa intervina cu gaze lacrimogene, dupa ce mai multi suporteri au incercat sa forteze intrarea in fan-zone-ul amenajat la baza Turnului Eiffe.

LIVE TEXT Finala EURO 2016. Franta, favorita la casele de pariuri

Franta si Portugalia se intalnesc in aceasta seara, de la ora 22. 00, in finala EURO 2016, partida ce se disputa pe Stade de France. Franta tinteste o tripleta ca tara gazda, dupa.

LIVE finala EURO 2016. Franta tinteste al treilea sau titlu european, iar Portugalia pe primul

Echipele de fotbal ale Frantei si Portugaliei vor juca finala EURO 2016, duminica, de la ora 22,00 ora Romaniei), pe Stade de France din Saint-Denis, la exact o luna de la startul turneului final din Hexagon,.

Griezmann sau Ronaldo? Franta si Portugalia joaca azi finala Euro 2016

Franta si Portugalia vor juca finala Euro 2016, duminica, de la ora 22:00 Pro TV, Dolce Sport), pe Stade de France din Saint-Denis, la exact o luna de la startul turneului final din Hexagon.

Romanii, mize incredibile la pariuri pentru finala Euro 2016

Astazi este marea confruntare la Euro 2016 si sunt masuri de securitate fara precedent la Paris pentru finala Franta - Portugalia. Milioane de romani asteapta meciul din aceasta seara, unii dintre ei si.

FINALA EURO 2016: Politia a detonat un pachet suspect, hotelul francezilor a fost evacuat

Hotelul in care a fost cazata delegatia echipei nationale a Frantei a fost evacuat cu doar cateva ore inaintea finalei EURO 2016 dupa ce politistii au gasit un pachet suspect in.

ALERTA la FINALA EURO 2016: Politia a detonat un pachet suspect, hotelul francezilor a fost evacuat

Hotelul in care a fost cazata delegatia echipei nationale a Frantei a fost evacuat cu doar cateva ore inaintea finalei EURO 2016 dupa ce politistii au gasit un pachet suspect in.

Cristiano Ronaldo, inainte de finala EURO 2016: Franta e favorita, insa nimeni nu ne-a invins inca la acest turneu

Cristiano Ronaldo considera ca selectionata Frantei este favorita finalei EURO 2016, programata duminica seara pe Stade de France, insa crede ca nationala este capabila sa cucereasca trofeul, potrivit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )