Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cristiano Ronaldo, inainte de finala EURO 2016: Franta e favorita, insa nimeni nu ne-a invins inca la acest turneu

B1 B1,
Cristiano Ronaldo, inainte de finala EURO 2016: Franta e favorita, insa nimeni nu ne-a invins inca la acest turneu

Cristiano Ronaldo considera ca selectionata Frantei este favorita finalei EURO 2016, programata duminica seara pe Stade de France, insa crede ca nationala este capabila sa cucereasca trofeul, potrivit. continuă pe B1

Franta s-a calificat in finala EURO 2016 dupa ce a invins, cu 2-0, selectionata Germaniei: Ambele goluri au fost marcate de Griezmann

Nationala Frantei s-a calificat joi in finala EURO 2016, dupa ce a invins cu 2-0 selectionata Germaniei, in cea de-a doua semifinala a Campionatului European, disputata de Stade Velodrome, din.

Revista presei: Primarii condamnati isi pierd mandatele; Messi, condamnat la inchisoare; Portugalia, in finala Euro 2016

Curtea Constitutionala a decis ca alesii locali condamnati la inchisoare cu suspendare nu mai pot ramane in functie, Lionel Messi a fost condamnat la 21 de luni de inchisoare, Portugalia a batut Tara Galilor si ajunge in finala Euro 2016 acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu [].

LIVE TEXT. Germania si Italia lupta pentru calificarea in finala EURO 2016

Cea de a doua semifinala de la Euro 2016 propune un meci de totul sau nimic intre Germania si Franta. Dupa ce au castigat titlul mondial in urma cu doi ani, nemtii viseaza sa se incoroneze si campioni europeni.

Un englez va arbitra finala EURO 2016

UEFA a anuntat arbitrul care va conduce finala Campionatului European dintre Franta si Portugalia, meci care va fi live text pe onlinesport. ro duminica seara de la ora 22:00.

Tinta teroristilor ar putea fi finala EURO 2016

Finala Turneului Final al Campionatului european de fotbal, care se va disputa duminica, reprezinta tinta principala a gruparii teroriste Stat Islamic. Avertismentul vine de la ministrul de Interne al Germaniei, transmite Reuters.

Duelul titanilor: Cristiano Ronaldo versus Gareth Bale

Semifinala dintre Portugalia si Tara Galilor este redusa in jurul duelului personal dintre atacantii Cristiano Ronaldo si Gareth Bale, doi coechipieri la Real Madrid care acum lupta unul impotriva celuilalt pentru calificarea in finala EURO 2016.

Portugalia, prima finalista de la EURO 2016: Lusitanii au invins cu 2-0 selectionata Tarii Galilor

Nationala Portugaliei s-a calificat miercuri in finala EURO 2016, dupa ce a invins, cu 2-0 selectionata Tarii Galilor in prima semifinala a Campionatului European, disputat pe Stade de Lyon,.

Cristiano Ronaldo: Franta e favorita, dar Portugalia va castiga

Cristiano Ronaldo, capitanul nationalei Portugaliei a declarat intr-un interviu acordat site-ului UEFA inaintea finalei Euro 2016, cu Franta, ca formatia favorita este favorita, dar ca Portugalia va castiga trofeul.

Portugalia, prima finalista la EURO 2016

Nationala Portugaliei a invins Tara Galilor, cu 2-0 0-0), prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo si Nani, si a obtinut calificarea in finala Campionatului European.

Portugalia - Tara Galilor 2-0: Cristiano Ronaldo, gol ireal. Cum a decis starul lusitan prima finalista de la Euro 2016

Fotbalul te rasplateste in feluri misterioase: Portugalia a obtinut, la Lyon, abia prima victorie in 90 de minute la Euro 2016 si va juca, duminica, la Paris, pentru castigarea trofeului continental.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )