Libnet.ro
UNICEF

00:07

Caz fara precedent: o femeie si-a pierdut patru rude in tragediile aviatice ale Malaysia Airlines, din acest an

Adevărul Adevărul,
Caz fara precedent: o femeie si-a pierdut patru rude in tragediile aviatice ale Malaysia Airlines, din acest an

O femeie din Australia trece prin momente cumplite dupa ce rudele sale au avut o soarta greu de imaginat: australianca si-a pierdut fratele si cumnata dupa disparitia fara urma a zborului MH370, la 8 martie, iar vineri seara a aflat cu stupoare ca fiica sa vitrega si sotul ei se aflau in avionul Malaysia Airlines, doborat cu o racheta in estul Ucrainei. continuă pe Adevărul

Caz fara precedent: o femeie si-a pierdut trei rude in tragediile aviatice ale Malaysia Airlines, din acest an

O femeie din Australia trece prin momente cumplite dupa ce rudele sale au avut o soarta greu de imaginat: australianca si-a pierdut fratele si cumnata dupa disparitia fara urma a zborului MH370, la 8 martie, iar vineri seara a aflat cu stupoare ca nepoata sa se afla in avionul Malaysia Airlines, doborat cu o racheta in estul Ucrainei.

Culmea ghinionului: O australianca si-a pierdut patru rude in ambele tragedii aviatice Malaysia Airlines de anul acesta

O femeie din Australia trece prin momente cumplite dupa ce rudele sale au avut o soarta greu de imaginat: australianca si-a pierdut fratele si cumnata dupa disparitia fara urma a zborului MH370, la 8 martie, iar vineri seara a aflat cu stupoare ca fiica sa vitrega si sotul ei se aflau in avionul Malaysia Airlines, doborat cu o racheta in estul Ucrainei.

Malaysia Airlines, compania care decoleaza spre moarte: o femeie a pierdut patru membri ai familiei in cele doua tragedii

O femeie din Australia a pierdut rude apropiate atat in prabusirea avionului Malaysia Airlines din martie, cat si in incidentul aviatic petrecut joi in estul Ucrainei, informeaza Sydney Morning Herald.

O familie din Australia a pierdut patru membri in cele doua accidente implicand Malaysia Airlines

O femeie din Australia a pierdut rude apropiate atat in prabusirea avionului Malaysia Airlines din martie, cat si in incidentul aviatic petrecut joi in estul Ucrainei, relareaza Sydney Morning Herald.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )