Libnet.ro
UNICEF

16:45

Caz de infectare cu virusul Ebola, detectat in orasul New York

Adevărul Adevărul,
Caz de infectare cu virusul Ebola, detectat in orasul New York

Un medic revenit in urma cu trei zile din Africa de Vest a fost spitalizat joi, la New York, acesta prezentand simptome ale infectarii cu virusul Ebola. Persoana in cauza a acuzat o febra puternica si a fost imediat supus unor teste care au confirmat faptul ca are Ebola, potrivit BBC. continuă pe Adevărul

Un caz suspect de infectare cu virusul Ebola, detectat la New York

Un medic revenit recent din Africa a fost spitalizat joi, la New York, avand o febra puternica si a fost supus unor teste pentru a stabili daca sufera de virusul Ebola, au anuntat autoritatile sanitare ale.

Posibil caz de infectare cu Ebola, detectat in orasul New York

Un medic revenit in urma cu trei zile din Africa de Vest a fost spitalizat joi, la New York, acesta prezentand posibile simptome ale infectarii cu virusul Ebola. Persoana in cauza a acuzat o febra puternica si a fost imediat supus unor teste, potrivit autoritatilor sanitare, citate de Reuters.

Autoritati: Un medic din New York, posibil infectat cu Ebola

Un medic revenit recent din Africa a fost spitalizat joi, la New York,cu febra puternica, relateaza AFP, conform Mediafax. Autoritatile il testeaza, ca sa stabileasca daca a fost infectat cu Ebola.

Virusul Ebola poate fi invins. Un jurnalist american s-a vindecat de boala si va parasi spitalul

Virusul Ebola poate fi invins! Un jurnalist american repatriat dupa ce se infectase cu virusul in Liberia s-a vindecat si va iesi, in curand, din spital. Iar prima femeie contaminata pe teritoriul Europei, a fost.

Cum se vede filmul romanesc de la New York

Film Society of Lincoln Center si Jacob Burns Film Center din New York vor gazdui, intre 4 si 8 decembrie, respectiv 5 si 10 decembrie, cel mai important festival de film romanesc din SUA, Making Waves New Romanian Cinema.

Actiunile Gazprom au coborat la cel mai redus nivel din martie 2009, la bursa din New York

Actiunile Gazprom au coborat, joi, la bursa din New York, la cel mai redus nivel dupa martie 2009, dupa ce grupul rus nu a reusit sa rezolve disputa cu Ucraina referitoare la datoriile acesteia pentru gaze,.

FOTOExpozitie cu tinute de doliu, vernisata marti, la Muzeul Metropolitan din New York

Muzeul Metropolitan din New York verniseaza marti o expozitie dedicata tinutelor de doliu, Death Becomes Her: A Century of Mourning Attire, al carei titlu se inspira din cel al unui film clasic hollywoodian Tinerete vesnica/ Death Becomes Her, 1992).

FOTOExpozitie cu tinute de doliu deschisa la Muzeul Metropolitan din New York

Muzeul Metropolitan din New York verniseaza marti o expozitie dedicata tinutelor de doliu, Death Becomes Her: A Century of Mourning Attire, al carei titlu se inspira din cel al unui film clasic hollywoodian Tinerete vesnica/ Death Becomes Her, 1992).

Moment stanjenitor pentru Obama, intr-un restaurant din New York

Presedintele american Barack Obama a povestit vineri cum cardul sau de credit a fost refuzat in urma cu cateva saptamani intr-un restaurant din New York, relateaza Agerpres.

Un caz suspect de Ebola a fost descoperit in Franta

Primul caz suspect de Ebola a fost detectat sambata la aeroportul parizian Roissy, informeaza AFP. Cazul, descoperit in cursul unor controale sanitare desfasurate pe teritoriul francez, a determinat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )