Libnet.ro
UNICEF

09:45

Caz socant la Arad: Un barbat a fost injunghiat de mai multe ori. S-a intamplat intr-un magazin alimentar

Antena3 Antena3,
Caz socant la Arad: Un barbat a fost injunghiat de mai multe ori. S-a intamplat intr-un magazin alimentar

Un barbat a fost injunghiat de mai multe ori, miercuri seara, intr-un magazin alimentar din Arad, acesta fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale, dupa ce i-a atras atentia agresorului ca a luat mai. continuă pe Antena3

Cum a inghetat ploaia si sistemul de urgenta 112. STS: A functionat in parametrii tehnici normali. ISU: Au fost de 7 ori mai multe apeluri

Romania s-a confruntat cu o noua premiera negativa dupa ce sambata sistemul 112 a fost efectiv blocat de numarul mare de apeluri cu privire la dezastrul produs de ploaia inghetata in Capitala. STS sustine insa ca numarul unic de urgenta a functionat normal. Asta chiar daca bucurestenii s-au plans ca sambata, ore intregi, nu le-a raspuns nimeni la 112.

Copacii rupti in Capitala au pus pe butuci serviciul 112. STS: A functionat in parametrii tehnici normali. ISU: Au fost de 7 ori mai multe apeluri

Romania s-a confruntat cu o noua premiera negativa dupa ce sambata sistemul 112 a fost efectiv blocat de numarul mare de apeluri cu privire la dezastrul produs de ploaia inghetata in Capitala. STS sustine insa ca numarul unic de urgenta a functionat normal. Asta chiar daca bucurestenii s-au plans ca sambata, ore intregi, nu le-a raspuns nimeni la 112.

Caz terifiant in Olt. O fetita de 3 ani, diagnosticata cu gripa, intre viata si moarte dupa ce a fost consultata in mai multe spitale

Fetita de 3 ani, transferata spre sfarsitul saptamanii trecute de la SJU Slatina, la Craiova, este intre viata si moarte. Totul ar fi pornit de la o eruptie pe piele.

FOTO Panouri anti-vaccinare n mai multe localitati din tara n ziua declararii epidemiei de gripa

Panouri anti-vaccinare au fost amplasate in mai multe localitati din tara, miercuri, chiar in ziua in care Ministerul Sanatatii a declarat epidemia de gripa, relateaza Mediafax. Panourile au fost amplasate, miercuri, in Targu Mures, pe str. Gheorghe Doja, in judetul Brasov pe drumul spre Predeal, in localitatile Corunca si Tarnaveni, din judetul Mures, precum si in judetul Cluj.

EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: S-a incercat blocarea OUG 114/2018 din mai multe zone

Ordonanta OUG 114/2018 pare sa fie un obstacol in calea activitatii mai multor autoritati publice, dupa cum reiese din discursul pe care Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, l-a avut, ieri, in Comisia economica din Senat. Oficialul a spus, printre altele, ca s-a incercat in mai multe ocazii si din mai multe zone, inclusiv din partea unor functionari din administratia publica centrala, blocarea acestei ordonante.

Masuri de urgenta in scoli, din cauza gripei. Mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi inchise

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat propunerea suspendarii cursurilor in mai multe gradinite si scoli din Bucuresti. Propunem suspendarea activitatii pentru aceste unitati de.

In ce investim cand pietele sunt instabile si tot mai multe voci anunta o noua recesiune? Lista activelor financiare care se comporta bine in perioade critice pentru economie, potrivit analistilor Saxo Bank

Sunt ape destul de tulburi pentru investitori, cu nori negri deasupra economiei mondiale, venituri din profit scazute si tot mai multe voci care anunta o noua recesiune. In vreme ce e important sa pastram un echilibru in portofoliu intre risc si.

Perchezitii la Romatsa. Procurorii au ridicat mai multe documente

Procurorii au facut perchezitii, luni seara, la sediul Romatsa si au ridicat mai multe documente, intr-un dosar ce vizeaza posibile nereguli referitoare la anumite contracte de consultanta incheiate cu niste fi.

Inspectoratul Scolar Bucuresti: Triajul epidemiologic nu se poate face zilnic pentru ca medicii din scoli lucreaza n mai multe unitati. n trei scoli nu exista doctor sau asistent

Triajul epidemiologic al elevilor din Bucuresti nu se poate face zilnic deoarece medicii din scoli lucreaza in mai multe unitati de invatamant, a explicat, marti, Marina Manea, reprezentantul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB). Ea a mai spus ca in trei scoli din Capitala nu exista medic sau asistent medical.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, o atentionare codgalben de ceata in mai multe judete din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )