Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz SOCANT in Ploiesti! Un elev, in stare GRAVA la spital dupa ce a fost batut de colegi

B1 B1,
Caz SOCANT in Ploiesti! Un elev, in stare GRAVA la spital dupa ce a fost batut de colegi

Un elev din Ploiesti, Prahova, in varsta de 14 ani, a ajuns la spital, cu traumatism cranio-cerebral, dupa ce a fost batut de mai muti copii. continuă pe B1

Un miner, in stare grava la spital dupa ce a fost ars pe 40% din suprafata corpului

Un miner a fost ars marti dimineata pe 40% din suprafata corpului, intr-un accident de munca. Angajatul a fost dus la Spitalul de Urgenta Petrosani. Barbatul e in stare foarte grava, cu arsur.

Un om de afaceri moldovean a fost impuscat in plina stradain Rusia (VIDEO)

Un om de afaceri din Republica Moldova a ajuns, marti, in stare grava la spital, dupa ce un individ a tras spre el sapte focuri de arma, relateaza Adevarul. ro, are citeaza publicatia Gagauzinfo. md. Omul de.

Caz socant. Un fotbalist a murit dupa ce a baut un pahar cu apa rece imediat dupa meci. Avea 27 de ani

Un tanar de 27 de ani, fotbalist amator, a murit in urma unui stoc cardiac suferit dupa ce a baut un pahar cu apa rece. Ludwin Florez Nole abia terminase un meci de fotbal disputat pentru echipa Los Rangers din.

Caz socant in Navodari. Mai multi copii ar fi fost maltratati de ingrijitoare intr-o cresa din oras. Politia a deschis o ancheta

Politistii au deschis o ancheta in legatura cu un posibil caz de maltratare a doi copii, la o cresa din Orasul Navodari, dupa ce parintii copiilor au pus la dispozitia autoritatilor fisiere audio prin ca.

Caz socant in Olt. O adolescenta de 16 ani si-ar fi ucis copilul imediat dupa ce l-a nascut

O adolescenta de 16 ani din judetul Olt, este suspectata ca si-a omorat copilul abia nascut de aceasta acasa, dupa ce a fost gasit mort de autoritati. Politistii au fost anuntati de cadrele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )