Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul deputatului Cristian Rizea, analizat joi de Biroul Permanent al Camerei Deputatilor

România Liberă România Liberă,
Cazul deputatului Cristian Rizea, analizat joi de Biroul Permanent al Camerei Deputatilor

Cererea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a deputatului Cristian Rizea, a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent urmand sa se reuneasca joi dimineata pentru a stabili calendarul analizei documentelor, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Cererea DNA referitoare la deputatul Cristian Rizea, la Parlament; Biroul permanent stabileste joi calendarul

Cererea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a deputatului Cristian Rizea a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent urmand sa se reuneasca joi dimineata pentru a stabili calendarul analizei documentelor, informeaza Agerpres.

DNA cere incuviintarea Camerei Deputatilor pentru retinerea si arestarea lui Cristian Rizea

ACTUALIZARE 17:30 Procurorii DNA cer Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii deputatului Cristian Rizea, acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor, potrivit unui comunicat al DNA. *ACTUALIZARE 14:08 Rizea, la iesirea de la DNA: Nu am facut trafic de influenta .

UPDATE: Procurorii DNA cer aviz pentru arestarea deputatul Cristian Rizea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer aviz pentru retinerea si arestarea deputatului Cristian Rizea, intr-un dosar de trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor.

DNA cere incuviintarea Camerei Deputatilor pentru retinerea si arestarea lui Cristian Rizea

Procurorii DNA cer Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii deputatului Cristian Rizea, acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor.

Deputatul PSD Cristian Rizea, adus cu mandat la DNA. Ar fi vorba de un trafic de influenta de 300.000 de euro

Deputatul PSD Cristian Rizea a fost adus miercuri cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, intr-un dosar in care, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, are calitatea de suspect pentru trafic de influenta. Rizea este presedintele PSD Sectorul 5 si isi anuntase intentia de a candida la primaria acestui sector.

Deputatul Cristian Rizea, la un pas de arestare din cauza afacerilor imobiliare. Care sunt relatiile cu PSD ale afaceristului arestat in acest caz

Deputatul PSD Cristian Rizea este acuzat de procurorii DNA ca ar fi primit spaga 300. 000 de euro in schimbul unor interventii la RA-APPS si Primaria Chiajna privind doua terenuri. in acest dosar a fost retinut Lucian Coltea, unchiul afaceristului oradean Adrian Tarau.

DNA: Cum vindea candidatul Cristian Rizea indulgente in sectorul 5, dupa ce ar fi castigat Primaria

Deputatul PSD Cristian Rizea, cel pentru care DNA cere retinerea si arestarea intr-un dosar de trafic de influenta, spalare de bani si influentarea martorilor, se pregatea intens pentru Primaria Sectorului 5,.

DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea lui Cristian Rizea

Deputatul Cristian Rizea, candidatul PSD pentru Primaria Sectorului 5, a fost adus cu mandat la DNA intr-un dosar in care este suspectat de trafic de influenta la RA-APPS si Primaria Chiajna, pentru care ar fi cerut 300 de mii de euro.

Cristian Rizea, adus cu mandat la DNA. Candidatul PSD la Primaria Sectorului 5: Nu am facut trafic de influenta

Deputatul Cristian Rizea, candidatul PSD pentru Primaria Sectorului 5, a fost adus cu mandat la DNA intr-un dosar in care este suspectat de trafic de influenta la RA-APPS si Primaria Chiajna, pentru care ar fi cerut 300 de mii de euro.

Deputatul Cristian Rizea a fost dus cu mandat la DNA. Surse: cercetat pentru o spaga de 300.000 de euro

Deputatul Cristian Rizea PSD) a fost dus, miercuri dimineata, cu mandat la DNA. El va fi audiat intr-un dosar de coruptie. Acuzatia: trafic de influenta. Social-democratul ar fi primit 300. 000 de euro pentru a face trafic de influenta la RAPPS si la Primaria Chiajna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )