Libnet.ro
UNICEF

18:01

Cazul Mircea Basescu- Bercea Mondial poate fi o veste buna

România Liberă România Liberă,
Cazul Mircea Basescu- Bercea Mondial poate fi o veste buna

Pana la urma, este un gest crestinesc sa botezi un copil, indiferent cine-i sunt parintii, spune un invitat intr-o emisiune de televiziune. Nu asta e problema relatiei dintre Bercea Mondial si Mircea Basescu, explica un altul, adaugand: sper ca dupa acest scandal politicienii sa nu se fereasca sa mai crestineze copii ai familiilor de romi. Sunt doar cateva dintre parerile emise in aceste zile in spatiul public, cand fratele presedintelui Romaniei este acuzat ca ar fi luat bani de la familia unui interlop, condamnat la opt ani si noua luni de inchisoare, pentru a-l scapa pe acesta de pedeapsa. continuă pe România Liberă

Cateva observatii si explicatii despre cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial

Lupta anticoruptie a atins o culme greu de imaginat chiar si intr-o tara unde inchisorile s-au umplut cu mari politicieni, moguli si fosti intangibili. Sistemul de justitie se indreapta azi impotriva fratelui celui care a determinat eliberarea procurorilor si judecatorilor de sub control politic. Anchetarea lui Mircea Basescu, acuzat de trafic de influenta, l-a pus pe Traian Basescu in fata unei optiuni dificile: sa-si apere fratele sau justitia? A ales varianta corecta. Prin contrast, toti adversarii sai in frunte cu premierul Ponta au preferat fratia politica si atacul la justitie ori de cate ori s-au aflat in situatia de a alege.

Prima reactie a Elenei Udrea dupa scandalul Mircea Basescu-Bercea Mondial

Presedintele PMP, Elena Udrea, spune ca Traian Basescu ramane, ca si pana acum, ultimul bastion de independentain fata controlului total pe care Voiculescu si baronii certati cu legea vor sa-l exercite asupra Romaniei. De asemenea, Elena Udrea ii critica pe Calin Popescu Tariceanu, dar mai ales pe Klaus Iohannis, care i-au cerut presedintelui sa demisioneze.

Cozmin Gusa: in spatele scandalului politic Basescu - Bercea Mondial sta Dan Voiculescu care vrea sa decredibilizeze justitia (VIDEO)

Analistul politic Cozmin Gusa afirma ca spatele scandalului Mircea Basescu-Bercea Mondial se afla mogului Antenei 3, Dan Voiculescu, care doreste decredibilizarea justitiei. Suspectul principal in aceste zile.

Mircea Basescu si Bercea Mondial au fost aparati de aceeasi casa de avocatura: a lui Sorin Calafus

In urma cu cativa ani, Mirea Basescu si interlopul Bercea Mondial au fost aparati de aceeasi casa de avocatura din Constanta, a lui Sorin Calafus.

Dragnea, despre cazul Mircea Basescu: Justitia functioneaza corect

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, in legatura cu dosarul lui Mircea Basescu, ca justitia functioneaza corect si ca nu se lasa influentata nici de presa, nici de alte functii si isi urmeaza cursul indiferent de persoana, relateaza Mediafax.

Monica Macovei despre cazul Mircea Basescu

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, in al carei mandat a fost infiintat DNA, a postat pe pagina sa de Internet cateva consideratii cu privire la cazul in care este implicat fratele presedintelui, Mircea Basescu .

Monica Macovei: Justitia este egala pentru toti. Si in cazul Mircea Basescu justitia sa-si urmeze cursul

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a postat pe facebook un mesaj in patru puncte referitor la cazul Bercea Mondial-Mircea Basescu. Monica Macovei aminteste ca Marian Capatana, implicat in dosar, a candidat din partea ARD la alegerile din 2012, cu toata opozitia sa.

iNREGISTRARI. Mircea Basescu, intrigat ca Bercea Mondial a luat 7 ani de inchisoare: Nu e normal, nu e logic. Eu il respect pe Sandu Anghel

Noi stenograme din dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial au fost difuzate, in premiera, sambata seara, la emisiunea QA, de la Antena 3. Discutia dintre fratele presedintelui si fiul lui Bercea Mondial, zis.

iNREGISTRARE Mircea Basescu - fiul lui Bercea Mondial. Basica ii bate obrazul fratelui presedintelui, pentru ca i-a promis ceva

Noi stenograme din dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial au fost difuzate, in premiera, la Antena 3, sambata seara. Fragmentele integrale de la intalnirea dintre cei doi au fost prezentate la emsiunea QA, de.

DISCUTIE Mircea Basescu - fiul lui Bercea Mondial. Basica ii bate obrazul fratelui presedintelui, pentru ca i-a promis ceva

Noi stenograme din dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial au fost difuzate, in premiera, la Antena 3, sambata seara. Fragmentele integrale de la intalnirea dintre cei doi au fost prezentate la emsiunea QA, de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )