Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cazul violului de la Vaslui, copiat la Caracal: o fata de 18 ani, violata de patru tineri exact de ziua ei

Adevărul Adevărul,
Cazul violului de la Vaslui, copiat la Caracal: o fata de 18 ani, violata de patru tineri exact de ziua ei

Oribilul caz de viol petrecut in judetul Vaslui s-a repetat, luna trecuta, si in judetul Olt, unde o fata de 18 ani a fost violata de patru tineri. Desi incidentul a avut loc la jumatatea lunii trecute, cei patru suspecti nu au petrecut nicio zi dupa gratii, ei fiind cercetati si in prezent in libertate, dupa ce Parchetul Caracal a declinat competenta solutionarii cazului catre Parchetul Militar Bucuresti, unul dintre barbati fiind militar. continuă pe Adevărul

Violul de la Vaslui, copiat la Caracal: O fata de 18 ani, violata pe un camp de patru tineri

Oribilul caz de viol petrecut in judetul Vaslui s-a repetat, luna trecuta, si in judetul Olt, unde o fata de 18 ani a fost violata de patru tineri, informeaza adevarul. ro. Desi incidentul a avut loc la.

Alina Gorghiu si ipocrizia in cazul violului de la Vaslui

Ii reamintesc insa doamnei Alinei Gorghiu de problema Legii medierii, pe care a promovat-o peste tot pe unde a putut, atunci cand a fost in dezbatere. Atunci, doamna copresedinta a PNL era extrem de deranjata de cei care ii spuneau ca respectivul act normativ ar putea duce la scaparea unor violatori. Probabil interesul profesional in apararea actului normativ era mare. E doar o opinie.

Cum a fost rezolvat cazul revoltator al unei minore violate si umilite in fata altor doi copii chemati sa se distreze

Cazul violului de la Vaslui, in care sapte tineri au batjocorit o fata nu este unul izolat. Un caz dramatic s-a petrecut in urma cu cinci ani si in judetul Timis, la Lugoj, unde doi monstri cu chip de om, un tanar si o tanara, si-au batut joc de o minora. La fel ca in cazul de la Vaslui, justitia lugojeana a fost extrem de blanda cu infractorii. intr-un final, Curtea de Apel a aplicat o pedeapsa cu executare, infractorii fiind acum in inchisoare.

100 de minute: CSM ancheteaza de o luna cazul violului in grup de la Vaslui

Alessandra Stoicescu a aratat, la 100 de minute, de la Antena 3, ca CSM ancheteaza de o luna de zile cazul tinerei violate de sapte barbati pe un camp din Vaslui, in 2014. Consiliul Superior al Magistraturii.

Nu am crezut in viata mea ca in ziua in care fac 18 ani o sa fiu violata!. Tanara violata in Caracal, marturisiri cutremuratoare

00 - Tanara care a fost violata de patru indivizi, de ziua ei, a vorbit la 100 de minute, de la Antena 3, despre cosmarul la care a fost supusa luna trecuta, pe un camp din judetul Olt. Fata a.

Mesajele de incurajare pentru fata violata din Vaslui continua: Sa lupte! Cei 7 s-au amuzat de suferinta ei. Daca ar fi fost sora fiecaruia dintre ei ce-ar fi facut?

Romanii scandalizati de drama tinerei de 18 ani din Vaslui, victima a unui viol in grup, continua sa-i trimita adolescentei mesaje de incurajare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )